Schobert Norbi arról mesélt, milyen hatással volt rá az agyvérzése.

Hetekig tanult újra beszélni

Schobert Norbi Palik László YouTube-csatornáján tűnt fel, és a sztrókjáról és jövőbeli terveiről is mesélt, írja az nlc. Elmondása szerint hetekig tartott, mire mozgása és beszédkészsége visszatért.

Beszéltem, de nem találtam a szavakat. Főztem egy műsorban, padlizsán volt előttem, tudtam, hogy mi az, de nem jutott eszembe a neve. Elmentem egy buliba, a kedvenc számom megszólalt, azt játszotta a zongorista, és nem tudtam folytatni a dal refrénjét. Hetek alatt jött vissza minden

– mesélte.

Schobert Norbi nyugodt visszavonulásra vágyik

Schobert Norbi jelenleg 99%-osnak érzi magát, de sok mindenben változott a sztrók óta.

Semmin nem tudom felidegesíteni magam. Le van lassulva a beszédem is, ha elkezdek sietni, mint régen, ha hadarok, elakad, nem tudok már hadarni. Csendesebb ember lettem, mint előtte voltam. Mindig abban hittem, hogy ha az ember egészségesen él, sportol, százezreket lefogyaszt, azt úgyis látja a Jóisten, téged semmi baj nem érhet. Nem így van! Lehet, hogy látja a Jóisten, de ha baj ér, abból is tanulni kell, ad egy újrabootolási lehetőséget.

A fitneszguru azon szeretne dolgozni az elkövetkező pár évben, hogy nyugodtan tudjon visszavonulni, magát és Rékát egy erdőben, egy rönkházban élve látja.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet