Mint ígérte, Schobert Norbi hétfő este 8 órakor újabb videóban üzent, amiben előrebocsájtotta, nem kér elnézést.

A nők tehetnek a házasság tönkretételéről

Schobert Norbi Hazassag Rubint Reka
Schobert Norbi

Vasárnapi ebéd előtt Schobert Norbi élő videózott egyet, amiben többek között azt fejtegette, hogy a nők tehetnek arról, ha tönkremegy egy házasság.

“A nők számára a lelki szeretet is elég a szexhez, de nálunk, férfiaknál ez mindig vágyból indul. Nagyon-nagy hazugság, amikor egy férfi azt mondja, hogy szeretetből, szívből kíván meg egy nőt. Ő a nő külsejét kívánja meg. Amíg egy nő meg tudja kívánni egy férfi belső értékeit, addig ez férfiaknál a külső” – kezdte Schobert, aki ebből levezette, hogy a nők felelősek azért, ha egy házasság tönkre megy.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Sajnos a nők a szülésnél cseszik el, mert úgy gondolja, hogy értéket adott a férfinek, a családnak. Tényleg adott értéket, csak a férfi szexualitása ezt az értéket nem tudja értékelni. És amikor az 58 kilós nő helyett a 78 kilós vagy 88 kilós hölgy érkezik meg döngő léptekkel a hálószobába, a férfiak számára kínszenvedése[/perfectpullquote]

– tette hozzá Rubint Réka férje.

Schobert Norbi szerint a házasságok azért mennek tönkre, mert a nők elcseszik és nem fogynak le szülés után

Schobert Norbi szerint a házasságok azért mennek tönkre, mert a nők elcseszik és nem fogynak le szülés után Filozofált Schobert, mielőtt steaket evett volna Egy szűk tíz percben “filozofált” Schobert Norbi a “test és boldogság összefüggése” kapcsán, szúrta ki a 24.hu .

Hétfőn viszont Krausz Gábor séf, Tóth Gabi férje is beleállt, a nők védelmére kelt. Aznap Schobert egy újabb videót ígért, amit be is tartott.

A cikk folytatódik a következő oldalon, lapozz!

Fenntartja a véleményét

Schobert Norbi Szülés
Schobert Norbi / Fotó: A Fitneszguru Hivatalos Facebook-Oldala

A fitneszguru, mint mondta, nem akar kimagyarázni semmit, nem is akar bocsánatot kérni, fenntartja a véleményét. Szerette volna felhívni a figyelmet az egészséges táplálkozásra, mindezt következetesen egy marketingfogással.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Szerettem volna bedobni a kommunikációs atombombát, de előtte felvettem a sugárvédő ruhámat, hogy ma is tudjak erről beszélni.[/perfectpullquote]

Úgy véli, az emberek figyelmét a szexen és a hiúságukon keresztül lehet megragadni, így ezt a taktikát választotta. Hozzátette, a szexus, a hiúság egy sokkal motiválóbb dolog az életedben, mint egy távoli betegség a jövőben.

Ugyanakkor igyekezett megjegyezni, hogy szó sincs arról, hogy beleállt a duci nőkbe, szerinte ha egy vékony lány túl sokat fogy, az is okozhatja a házasság romlását. Továbbá szerinte nem csak nőkre igaz mindaz, amit mondott, ugyanis férfiaknál is igaz ez.

Tóth Gabi férje, Krausz Gábor a nők védelmére kelt Schobert Norbi videója után

A hétfői ebéd előtt olyan Facebook-videót rögzített Schobert Norbi, hogy tematizálta a magyar közéletet. Úgy véli, a nők tehetnek arról, hogy a házasságok tönkremennek, mert meghíznak. A nők védelméért Krausz Gábor, Tóth Gabi férje állt ki. schobert norbi házasság, rubint réka, schobert norbi szülés

“Szerintetek a nőben tényleg az őszinte szexus szólal meg, ha a 140 kilós lógó mellű férje azt mondja, kívánja őt?” – tette fel a kérdést. De mindemellett kaptunk új bölcsességmorzsákat is, Schobert szerint rossz dolog becézni duciként a kövéreket, egy TBC-s példával próbálva megindokolni álláspontját erről.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Ne használjuk a duci szót, mert az becézés, a TBC-t se hívjuk Tibinek vagy a leprát Lepinek![/perfectpullquote]

Szerinte sok férfi ért vele egyet, csak nem meri bevallani a felesége előtt. “Sok férfi azért nem védett meg engem, mert a felesége péklapáttal fejbe baszta volna” – mondta. Majd a videó végén megszólalt Rubint Réka is.

A cikk folytatódik a következő oldalon, lapozz!

Rubint Réka igyekezett megvédeni férjét

Schobert Norbi Rubint Reka
Rubint Réka És Schobert

„Figyeljetek, tudjátok, hogy Norbinak van egy sajátos stílusa. Őszinte… Többen kérdezték tőlem, hogy mit szólok ehhez. Hát, szókimondó Norbi, de egyet tudnotok kell. Kitűzte céljául, hogy az emberiséget le fogja fogyasztani, mivel sok esetben szép szóval, meg simogatva az emberi lelkeket, nem sikerül. Sokszor kimondja azokat a mondatokat, amiket sokan maguknak sem képesek beismerni. Tudnotok kell, hogy tegnap beszélgettem vele erről, hiszen én is háromszor voltam várandós, háromszor adtam életet, három gyönyörű gyermeknek. Norbi nem azokra a hölgyekre, édesanyákra gondolt, akik most szültek. És nem azokra, akik szoptatnak, hanem azokat a hölgyeket és párkapcsolatokat félti, ahol eltelik 3-4-5 év, és nem tudod, hogy miként változtass. Nem védeni akarom, segítő szándék volt benne. Az, hogy a kommunikációja kicsit más, mint az enyém… Hát, ő a Norbi” – mondta Rubint Réka.

Ezután a fitnesslady még kifejtette, hogy a túlsúly nemcsak a testet, hanem a lelket is fogva tartja. Arra biztatja az embereket, hogy hallgassák a férjét, mert segíteni akar. Azt is elmondta, hogy most 58 kiló, de Schobert azt szeretné, ha 70 lenne. Ekkor megszólalt a férj is, és megígérte, ha esetleg a felesége 90 kilóra hízna, akkor se hagyná el, mert szereti, de szexet úgy nem ígér.

Log In or Sign Up to View

See posts, photos and more on Facebook.

Úgy tűnik, tényleg kommunikációs atombomba volt, ugyanis lasssan eléri az 1 milliós nézettséget a videó, magasabb, mint az első, ráadásul durván tematizálja az elmúlt napok közbeszédét.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Qatar-WC

Hogyan fogadjunk a 2022-es labdarúgó-világbajnokságra

Már majdnem itt az ideje a világ legrangosabb tornájának – a 2022-es labdarúgó-világbajnokságnak. Az idei év sok újítással jár. Az egyik az, hogy ez az első alkalom, hogy egy közel-keleti ország ad otthont a világbajnokságnak.

alvás pihentető alvás tippek alváshoz egészséges alvás egészséges életmód

Ezeket edd, és ezeket kerüld, ha nem tudsz aludni

Jó alvás nélkül nincsenek jó nappalaink, de még rosszabb, hogy nem lehetünk teljesen egészségesek sem. Sokan szenvednek kialvatlanságban anélkül, hogy foglalkoznának vele, pedig komoly következményei lehetnek, ha hosszútávon nem tudunk megfelelően pihenni.

betegség hírességek hírességek betegségei maria cross halle berry lil wayne tom hanks toni braxton catherine zeta-jones 4

Hírességek, akik krónikus betegséggel élnek

A betegség nem válogat. A következő sztárok mind megvívták a maguk harcát különböző egészségi problémákkal és saját példájukon keresztül bebizonyították, hogy krónikus betegségekkel is lehet együtt élni, mégpedig boldog életet.

liszt gluténmentes liszt liszt fajták liszt típusok zabliszt rizsliszt csicseriborsó liszt kókuszliszt

Ezek a gluténmentes lisztek, ha alternatívákat keresel

A legtöbben fehér lisztet vagy teljes kiőrlésű lisztet használnak a főzéshez, sütéshez. Ezek glutént tartalmaznak, amire néhányan allergiásak, de mindannyiunk emésztőrendszere nehezen birkózik meg vele, emellett pedig egyéb negatív mellékhatásai is vannak.