Schobert Norbi szerint a házasságok azért mennek tönkre, mert a nők elcseszik és nem fogynak le szülés után

Schobert Norbi, mielőtt steaket enni ment volna Rubint Rékával, gondolta, bejelentkezik Facebook-oldalán live videóval, és elmondja, a nők a hibásak azért a tönkrement házasságért, mert nem fogynak le.

Filozofált Schobert, mielőtt steaket evett volna

Egy szűk tíz percben “filozofált” Schobert Norbi a “test és boldogság összefüggése” kapcsán, szúrta ki a 24.hu. Mint mondta, “10 perc áll rendelkezésünkre, mert épp a családomat viszem ebédelni, eszünk egy nagyon finom steaket, spenóttal és sajttal, bizony.”

schobert norbi házasság
Schobert Norbert / Fotó: Fuszek Gábor

“A nők számára a lelki szeretet is elég a szexhez, de nálunk, férfiaknál ez mindig vágyból indul. Nagyon-nagy hazugság, amikor egy férfi azt mondja, hogy szeretetből, szívből kíván meg egy nőt. Ő a nő külsejét kívánja meg. Amíg egy nő meg tudja kívánni egy férfi belső értékeit, addig ez férfiaknál a külső” – kezdte Schobert, aki ebből levezette, hogy a nők felelősek azért, ha egy házasság tönkre megy.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Sajnos a nők a szülésnél cseszik el, mert úgy gondolja, hogy értéket adott a férfinek, a családnak. Tényleg adott értéket, csak a férfi szexualitása ezt az értéket nem tudja értékelni. És amikor az 58 kilós nő helyett a 78 kilós vagy 88 kilós hölgy érkezik meg döngő léptekkel a hálószobába, a férfiak számára kínszenvedés[/perfectpullquote]

– tette hozzá Rubint Réka férje.

Ocsmányul megy tönkre a nők bőre

schobert norbi és rubint réka
Rubint Réka és Schobert Norbi örül a fánknak

“Egy darabig megy a Kamagra (potencianövelő – a szerk.) pornófilmnézés, de nem tudja megkívánni és itt mennek tönkre az emberi kapcsolatok és így lesznek a gyerekek félárvák, mert a nők felszedik azt a 20-30 kilót és nem tudják leadni. Nem beszélve arról, ha terhességnél felszedsz ennyi kilót, a bőröd is olyan ocsmányul tönkremegy, hogy soha nem lesz már az a feszes, szexi, csinos, vonzó bőr. Úgyhogy kedves nők, a férfiak miatt és a boldog szerelem és a szexualitás miatt muszáj, hogy megtartsátok a lánykori súlyotokat” – fejezte be az egyirányú eszmecserét Schobert.

Log In or Sign Up to View

See posts, photos and more on Facebook.

Nem ez az első alkalom, hogy Schobert a Facebookon filozofálgat fontos kérdésekben. Legutóbb közgazdaságtani eligazítást tartott követőinek, és elmondta, nem igaz, hogy a gazdagok sok pénzt elvesznek a szegényektől, pénzből ugyanis korlátlan mennyiség van, emlékeztetett a 444.

De a kövérség-fóbia szintén nem most került terítékre először. Hat évvel ezelőtt, 2014-ben a plus size modelleket ekézte. A fitneszguru ugyanis azt találta mondani, hogy a plus size modelleket nem azért tapsolják, mert szépek, hanem mert bátrak megmutatni a kövérségüket. A másik oldal természetesen nem így gondolja. A Bors által megkérdezett Kovács Zsuzsanna (a Miss Dundi & Dögös Szépségverseny igazgatónője – a szerk.) azért nem érti a szavait, hiszen – ahogyan fogalmaz – Rubint Réka és Schobert pont a kilójuktól megszabadulni vágyó emberekre építette a birodalmát.

Schobert szerint néhány kiló felesleg még jól tud állni, de húsz, harminc már egészségügyi kockázatot jelent. “Bátrak ezek a lányok, mert meg merik mutatni a testüket. De ezzel senki sem segít rajtuk, ettől nem lesz jobb az életük, hiába gondolják azt, hogy egy verseny után több önbizalmuk lesz” – fogalmazott a lapnak.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból