Schobert Norbi örülne, ha öt éven belül nyugdíjba tudna vonulni, és már azon is gondolkodik, ki tudná átvenni tőle a bizniszt.

Schobert NorbiStory Magazinnak adott interjújában, amit a 24.hu szemlézett, azt mondta, szívesen visszavonulna a közel jövőben, és örülne, ha egyik fia folytatná az üzletét. 

Remélem, valamelyik fiam lesz. Norbika például kellőképp fanatikus a sportban és a tanulásban is. Látom benne a potenciált. Zalán még kicsi, de benne is van elszántság

– magyarázta a fitneszguru. “Gondolkoztam azon is, hogy ez nem is olyan sokára lesz. Jó lenne öt év múlva nyugdíjba menni. Már látom magam, ahogy ülök az erdei házam teraszán, és szivarozom. Esténként steaket eszem a feleségemmel és a barátokkal”.

Az interjúban a házasságáról is szó esett, és kifejtette, elkeserítőnek tartja, hogy manapság sokan borítják fel a családjukat egy harmadik fél miatt. 

Volt elég kísértés az életemben, de sosem hagynám el Rékát. Nem aláznám meg ország-világ előtt se őt, se a gyermekeimet.

“Tragédia, ami manapság folyik, hogy az emberek egyik pillanatról a másikra családokat borítanak fel. Szomorú látni, hogy mennyire kifordult magából a világ, tisztelet a kivételnek.”

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet