Egy férfi azt állítja egy híresség működteti az A nagy Norbiréka-biznisz nevű Facebook-csoportot, amiben a sztárpárt negatív fénybe helyező híreket osztják meg.

A férfi egy mémoldalt üzemeltet, és állítása szerint egy együttműködési lehetőség miatt lépett kapcsolatba a Schobert Norbit és Rubint Rékát gyalázó csoport egy adminjával, írja168.

Azt állítja, megállapodásra jutottak, és üzenetben kapott egy számlaszámot és egy telefonszámot. A férfi szerint a számlaszám Béres Alexandra férjéé, a telefonszám pedig magához Béreshez tartozik. Tehát a férfi úgy gondolja, az edzőnő vezeti a konkurensét gyalázó csoportot. 

Nem tudom, ezt az oldalt valóban Béres Alexandra hozta-e létre, de megtettem az összes jogi lépést a hatóságnál. Majd ők tisztázzák az igazságot

– nyilatkozta Schobert Norbi az üggyel kapcsolatban. Béres Alexandra határozottan tagadja a vádakat, és azt mondta, jó kapcsolatban vannak a párral. 

Az ismeretlen férfi történetében vannak ellentmondások, például a csoport egyik posztjában megtalálható a férfi üzenete, amiben pénzt ajánl egy kis promócióért, miközben azt állította, a Facebook-csoport adminja volt az, aki pénzt kért, nem pedig ő ajánlotta fel. Emellett úgy tűnik, hogy az ajánlatra nem utalási adatok, hanem tiltás volt a válasz.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet