Több nap telt el vasárnap óta, de továbbra sem csitul Schobert Norbi által kirobbant ügy. A fitneszguru felesége, Rubint Réka két posztban reagált az őket ért vádakra.

Schobert “marketingfogása” uralja a közbeszédet

Schobert Norbi Rubint Reka
Rubint Réka És Schobert

A fitnesszguru a minap beszélt arról, hogy a nők a felelősek a házasságok felbomlásáért, hiszen a szülés után mindent elrontanak azzal, hogy nem fogynak le. Ezzel a kijelentésével rengeteg haragost szerzett magának, ráadásul a celebvilágból is többen nekimentek.

Rubint Réka korábban, Schobert 2. videójában próbálta menteni a férjét, azzal magyarázta a helyzetet, hogy a férjének vagy egy bizonyos stílusa, amely sokak számára túlságosan nyers lehet. Ám úgy tűnik, a kialakult helyzetet többé már nem tudja szó nélkül hagyni, ezért az Instagram-oldalán hosszasan kifejtette határozott véleményét.

A cikk folytatódik a következő oldalon, lapozz!

“Nem magam miatt írok”

Schobert Norbi Rubint Reka Botrany
Schobert Norbi És Rubint Réka / Fotó: Tv2

“Rengeteget gondolkoztam azon, hogy írjak-e … ?! Az elmúlt napok megadták a választ! Igen! Leírom Nektek azt, amit gondolok! Nem a férjem nyilatkozatáròl, mert aki ismeri Norbit, pontosan tudja, hogy milyen! Őszinte és néha nyers! Sokszor nem jòl kommunikál, de egy biztos! Soha, senkit nem szeretne és szeretett volna megbántani. Szîv-lélek ember, akit 19 éve tisztelek, szeretek! Szerelemmel! Nem bizonygatom, így érzem tiszta szívemből! Nem vagyok rászorulva sem rá, sem a pénzére … még mielőtt ismét jönne a ‘hát persze, nélküle egy senki lennél’ duma. És nem vagyok rákényszerítve semmire! Aki ISMER! pontosan tudja, hogy vilàg életemben a saját lábamon álltam, rengeteget dolgoztam és dolgozom a mai napig! 23 éve ugyanezzel a súllyal, ugyanezzel az alkattal, s uram bocsá a munkának köszönhetően – mert ugyebár edző vagyok és hát az edzés izommal jár! – izmosabban tolom az ipart! Nem ‘Norbi kènyszerít’, ahogy a sok ostoba, eszetlen kántálja. Ha nem tűnt fel, akkor jelezném! Nekem ez a munkám! A fodrásznőt sem a férje kényszeríti a hajvágásra, a pék sem az asszony utasítására süti a kenyeret minden hajnalban. Szeretném kihangsúlyozni, hogy nem védeni és megvédeni jöttem a Szerelmemet! Nagyfiú! Képes rá egyedül is!

A poszt megírására az a gyalázkodò, gyűlölettel teli, szemèlyeskedő, valótlanságokat állítò mocsok olvasása sarkallt, ami a FB és Instagram oldalamat a napokban elöntötte. Nem magam miatt írok, hanem a családom és legfőképpen a gyermekeink miatt, akiket ocsmàny, emberhez nem méltò mòdon, ok nélkül bàntanak! Hangsúlyozom! Gyerekeket! A gyerekeinket! Éppen ezért kérném azokat, akik újfent csak trágár, emberhez mèltatlan, alpári stílusban fejtenék ki ebben a posztban is a véleményüket, tartsák magukban!

Norbinak volt/van egy vèlemènye. Belenyúlt a nyílt sebbe. Nem mosakodott be előtte, nem húzott gumikesztyűt. Az orszàg felordított /tisztelet a kivételnek, akik rendelkeznek azzal a bizonyos született intelligenciàval és képesek arra is, hogy értelmezzék és értsék a lènyeget!/. Az is, akit nem èrintett. Vagy mègis?! Mert ha nekem nem ingem, nem veszem magamra!

Tudjàtok rengeteg ilyen ‘nyílt seb’ tátong az emberek életében, csak senki nem mer beszélni ròla. Vagy ha mer, akkor îgy jár! Tudom-tudom! A kommunikáció! Igen! Egyetértek! Átgondoltabban, megfontoltabban, tapintatosabban kellett volna … de a tényeken nem vàltoztat. Sajnos rengeteg széthullott család van … Ez tény! És rengeteg család egy 3. miatt hullik szét … és nagyon sok esetben a problèma gyökere az, amiről Norbi beszèlt! Nem a várandós és most szült nőkre kièlezve, bár sikerült kiforgatni minden egyes mondatot, belekapaszkodni 1-1 szòba. Nagyon sajnàlom, hogy elsiklott a kommunikàció, èn sokkal finomabban és máskènt motiválok, de úgy tűnik, hogy ez a ‘seb’ rengeteg kapcsolatban tátong! Hiszen, ha nem tátongna, akkor nem okozott volna ekkora felbolydulást!

Engem mégsem ez döbbentett meg … sokkal inkább az, ahogy a gyermekeiket nevelő Édesanyàk, Édesapàk, Nagyszülők és embertàrsaink kommentelnek. A férjem véleményét százszorosan felülírja az a minősíthetetlen, elkeserítő, lelket megsemmisîtő , megdöbbentő düh, gyűlölet és átkozòdás a gyermekeink! és a szemèlyem irányàba, amivel én egyszerűen képtelen vagyok mit kezdeni!

Ledöbbenve olvasom a trágárabbnál-trágárabb kommenteket, nyitom meg a profilképeket és szembesülök azzal, hogy akik átkozòdnak, nem fake, hanem valós szemèlyek. Igen! Anyàk, Apák, családalapításra vàro emberek, akik közöttünk élnek, közöttünk járkàlnak. Az utcàn. Félelmet keltő tèny ez! Hová tart a vilàg?

Egyet soha ne feledj! A gyűlölettel teli lélek felemèszti és megbetegîti a testet! Bizony! Az lenne a legbölcsebb és legokosabb döntés, ha mindenki a saját hàzànak az udvarán söprögetne és néha-nèha mèlyen magàba nézne!

Azt pedig, hogy a legtöbb ‘celeb’ ráült a like-vadászat hullàmvasútjára 2 perc figyelemért, arròl inkàbb nem nyilatkoznék. Térjünk majd vissza a ‘hangzatos’ kijelentésekre 18! év házasság és 3 gyerek után.

Puszi Nektek! És köszönöm a rengeteg pozitív üzenetet! Mert van/volt abbòl is bőven. Sokat jelent és nagyon sok erőt ad!

Egy biztos! Mindenki képes vàltozni és vàltoztatni! Soha ne engedjétek, hogy a gyűlölet eluralkodjon a szívetekben! S egyet ne feledjetek! Az őszinte, önzetlen, tiszta szeretet a legigazibb érzés, ami mindenen és minden helyzetben átsegít!” – írta a hosszú bejegyzésében Rubint.

A cikk folytatódik a következő oldalon, lapozz!

Schoberték legidősebb lánya, Lara is reagált

Schobert Norbi Lanya Lara Rubint Reka 1
Schobert Lara

Miután a Coca-Cola is beleállt az ügybe, Schoberték lánya, Lara is megszólalt.

“Nem rossz érzés, hogy apukád így elhorja a terhes nőket?” – tette fel a kérdést az egyik követője.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Egyáltalán nem hordta el a terhes nőket, nézd meg a legutóbbi live-ját, és ott elmagyarázza a dolgokat, nekem ehhez nincs közöm, ne nekem írogassatok, köszipuszibye[/perfectpullquote]

– zárta le a témát a legidősebb Schobert-gyerek.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Qatar-WC

Hogyan fogadjunk a 2022-es labdarúgó-világbajnokságra

Már majdnem itt az ideje a világ legrangosabb tornájának – a 2022-es labdarúgó-világbajnokságnak. Az idei év sok újítással jár. Az egyik az, hogy ez az első alkalom, hogy egy közel-keleti ország ad otthont a világbajnokságnak.

alvás pihentető alvás tippek alváshoz egészséges alvás egészséges életmód

Ezeket edd, és ezeket kerüld, ha nem tudsz aludni

Jó alvás nélkül nincsenek jó nappalaink, de még rosszabb, hogy nem lehetünk teljesen egészségesek sem. Sokan szenvednek kialvatlanságban anélkül, hogy foglalkoznának vele, pedig komoly következményei lehetnek, ha hosszútávon nem tudunk megfelelően pihenni.

betegség hírességek hírességek betegségei maria cross halle berry lil wayne tom hanks toni braxton catherine zeta-jones 4

Hírességek, akik krónikus betegséggel élnek

A betegség nem válogat. A következő sztárok mind megvívták a maguk harcát különböző egészségi problémákkal és saját példájukon keresztül bebizonyították, hogy krónikus betegségekkel is lehet együtt élni, mégpedig boldog életet.

liszt gluténmentes liszt liszt fajták liszt típusok zabliszt rizsliszt csicseriborsó liszt kókuszliszt

Ezek a gluténmentes lisztek, ha alternatívákat keresel

A legtöbben fehér lisztet vagy teljes kiőrlésű lisztet használnak a főzéshez, sütéshez. Ezek glutént tartalmaznak, amire néhányan allergiásak, de mindannyiunk emésztőrendszere nehezen birkózik meg vele, emellett pedig egyéb negatív mellékhatásai is vannak.