A DKV elegánsan, de odaszúrt Schobert Norbinak

Schobert Norbira hatalmas kőtömb zúdult a magyar internetezőktől a vasárnapi monológja miatt. Sokan kritizálták, ezúttal a Debreceni Közlekedési Vállalat (DKV) szúrt oda elegánsan.

Vasárnap óta nem csitulnak a kedélyek Schobert Norbi körül

Schobert Norbi Hazassag Rubint Reka
Schobert Norbi

Vasárnap délben élő videóban intézett monológot Schobert a követőihez, aminek az lett a következménye, hogy azóta tematizálja a magyar közbeszédet. Úgy véli, hogy a házasságok azért mennek tönkre, mert a nők nem fogynak le szülés után. Másnap Krausz Gábor séf, Tóth Gabi férje állt a nők védelmére, és még aznapra ígért egy újabb videót a fitneszguru. Részletesen ebben a cikkünkben írtunk róla, de röviden: fenntartja a véleményét, nem kér bocsánatot, és Rubint Réka is megszólalt a videó végén.

Majd a felesége egy későbbi posztban (kettőben is) kifejtette a véleményét az eset kapcsán. És a legidősebb lányuk, Lara is kérdéseket kapott a követőitől, amit igyekezett hárítani – helyesen, hiszen nem ő fejtette ki a gondolatait a terhes nőkről. Számos celeb állt Schobert mellé és ellen. Sőt, még a Coca-Cola is odaszúrt egy kreatív fotóval. Ám most a Debreceni Közlekedési Vállalat az újabb szereplő a történetben.

A cikk folytatódik a következő oldalon, lapozz!

Frappánsan reagált Schobert “marketingfogására”

Schobert Norbi Debrecen Dkv Hazassag
/ Fotó: Haon

A Debreceni Közlekedési Vállalat posztolt Facebook-oldalára egy frappáns bejegyzést, melyet jól láthatóan ezzel az üggyel kötöttek össze: arról van benne szó, ki mennyi kalóriát égethet a közösségi közlekedéssel.

„Egy 75 kilogrammos ember egy óra állással körülbelül 155, míg üléssel csak 120 kalóriát éget el. Az átlagos utazási idő járatainkon 20-30 perc, ez idő alatt 52-75 kalória égethető el. Tehát ha velünk utazol, ne ülj le és máris tettél az alakodért! Ne feledd! További plusz kalóriát égetünk a járműre történő fel- és leszálláskor, vagy a megállóhelyre való gyalogláskor…  AJÁNLJUK a közösségi közlekedést várandósság előtt, közben és után, 0-100 éves korig, házasság előtt állóknak, friss házasoknak, régóta házasságban élőknek, súlytól és testalkattól függetlenül MINDENKINEK!” – olvasható az iróniától egyáltalán nem mentes bejegyzésben, melyhez villamoson készített esküvői fotókat is csatoltak.

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból