Schobert Norbi és Rubint Réka a felfokozott közhangulat után pihenni mentek

Ausztriában nyaral telel Schobert Norbi és Rubint Réka. 

Feltöltik a lelküket Schoberték

Rubint Reka Schobert Norbi
Rubint Réka Kipiheni Az Elmúlt Napok Fáradalmait

Vasárnap óta nem csillapodik a botrány Schobert Norbi körül, amely természetesen a feleségére, Rubint Rékára is kihatással van. Mint ismert, azt fejtegette Schobert, hogy a nők az okozói az elromlott házasságoknak, mert nem fogynak le szülés után. Az egész ország fakadt ki, amelynek az lett az eredménye, hogy újabb videóban próbálta kifejteni gondolatait, de nem kért bocsánatot.

Több celeb is megszólalt, és több vállalat is. Az egyik legkreatívabb a Coca-Cola volt, de a legújabb szereplő, a Debreceni Közlekedési Vállalat (DKV) is elegáns volt.

Rubint Réka két posztban is megpróbálta védelmébe venni Schobert Norbit – ContextUs

“Rengeteget gondolkoztam azon, hogy írjak-e … ?! Az elmúlt napok megadták a választ! Igen! Leírom Nektek azt, amit gondolok! Nem a férjem nyilatkozatáròl, mert aki ismeri Norbit, pontosan tudja, hogy milyen! Őszinte és néha nyers! Sokszor nem jòl kommunikál, de egy biztos! Soha, senkit nem szeretne és szeretett volna megbántani.

Rubint egy Instagram-fotóval üzent a rajongóinak, hogy most már az osztrák Obertauern városában élvezik a nyugalmat.

A cikk folytatódik a következő oldalon, lapozz!

Síparadicsomban pihennek

https://www.instagram.com/p/B7p5Dl1AsZg/?utm_source=ig_embed

Rövid távon biztosan fel tudnak töltődni, ám muszáj megoldást találni – bocsánatot kérni? – a problémára, ugyanis úgy tűnik, nem csitulnak a kedélyek körülöttük.

A kép alá rengeteg komment érkezett, amelyek leginkább azt firtatják, miért menekültek el a nyilvánosság elől, amire Rubint válaszolt is:

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Édesem! 2 hónapja be volt írva ez a program. Minden évben Szóval ezzel most nagyon mellényúltál[/perfectpullquote]

– fogalmazott Schobertné.

https://www.instagram.com/p/B7qwsfBgT1v/

A fitneszlady kap hideget-meleget a közösségi oldalain, van, aki nyomdafestéket nem tűrő módon beszél Schobertékről, célkeresztbe véve a gyerekeket is, de akad olyan is, aki azt mondja, a saját példáján tanulta meg, hogy A fitneszgurunak igaza van.

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból