Schobert Norbi a visszavonulás utáni terveiről mesélt egy interjúban.

Schobert Norbi azután jelentette be, hogy visszavonul, hogy a Gazdasági Versenyhivatal megállapította, a Norbi Update több szempontból is megtévesztette a fogyasztókat, és 40 millió forintos bírságot szabott ki az üzletre.

A céget az elmúlt két év küldte padlóra. Az, hogy nem voltam ott, beteg voltam, és ennyi. Végigment az országon a Covid-járvány, a rezsiválság, én a stressztől vagy a Covidtól, nem tudom mitől, kaptam egy sztrókot

idézteFrizbiben elhangzott szavait a 24.hu.

Én már nem vagyok alkalmas arra, hogy harcoljak. Hazugsággal győznek le, túlerő van ellenem

– vallotta be, hozzátéve, hogy idővel szeretne visszatérni az edzősködéshez, amivel eredetileg befutott, és tanácsadóként kész továbbra is részt venni az Update-brand munkájában az új tulajdonossal. 

Időt kérek a Jóistentől, és vissza fogok térni. Ha nem mint Norbi, akkor mint Rubint Réka menedzsere és támasza. A legelső tevékenységem az lesz, hogy ősszel szervezek egy heti rendszeres tornát, ahol az embereket ingyen fogom tornáztatni.

Elmondása szerint nem bánja, ha a saját karrierje háttérbe szorul Rubint Rékáé mellett.

Rékának egy fantasztikus videótárat építünk a weboldalán, én ezt fogom menedzselni. Azt szeretném, ha az ország és a világ összes nője Rékával tornázna; nagyon megérdemli ezt a dolgot.

“Az életem hátralevő részét inkább Rékára fogom áldozni és a családomra, nem az Update-ért fogok küzdeni mindenki ellen. Húsz évig küzdöttem” – jelentette ki. 

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet