Folyamatosan frissül a 2017-es hazai fesztiválok fellépőinek névsora, így jó, ha szemfülesek vagyunk ezen a téren is, hiszen a legolcsóbban mostanság juthatunk hozzá napijegyeinkhez, bérleteinkhez. Érdemes előre szétnézni és tervezni, mert mindezek mellett egyelőre a szállások ára is meglehetősen alacsony.

Az EFOTT 2017-ben július 11. és 17. között kerül megrendezésre, az előző évek hagyományaihoz hasonlóan Velencén. Az esti koncertek mellett napközben – a hőséget enyhítendő – megmártózhatunk a Velencei-tó hűsítő vizében, vagy ellátogathatunk a környező városokba, falvakba megtekinteni a turisztikai látványosságokat, esetleg biciklivel is megkerülhetjük a tavat.

A legmenőbb hazai előadók mellett az EFOTT külföldi fellépőket is tartogat számunkra. Idén találkozhatunk Sean Paul mellett a Hurts zenekarral is, akik múlt évben a Strand Fesztiválon csaptak nagyszerű bulit.

A szervezők folyamatosan frissítik a fellépők névsorát, így nem kizárt, hogy e két hírességen kívül már más nemzetközi nevekkel is találkozhatunk.

Facebook-esemény: ITT

Időpont: 2017. július 11 – 17.

Helyszín: EFOTT, Velence

Jegyelővétel: ITT

Címlapfotó: Pinterest

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet