Sebestyén Balázsék a rádióban beszéltek az Ázsia Expressz legújabb évadának szereplőivel kapcsolatban a celebségről mint hivatásról.

Sebestyén Balázs úgy gondolja, Alekosz újdonságot nyújt az Ázsia Expresszben, hiszen a minden műsorban ugyanazok a celebek forognak. Ezután a celebségről is kifejtette a véleményét, írja24.hu.

“Gondold el, celeb vagy, én nem hívom őket megélhetési celebnek, nem kell különösen nagy munkát csinálni, ő abból él, hogy celeb” – elmélkedett.

Elmész egy Trollba, kicsit elmész TV2-műsorba, elmész egy Gyertek át!-ba, eljössz hozzánk. Úgy szedsz össze havi 3-4-5 millió forintot, hogy igazából magadból élsz.

“Oké, hogy ugyanaz az 50-70 arc pörög, hogy ebből milyen klasszul meg lehet élni… ebből milyen hivatás lett! Nem nézem le őket, mi is belőlük élünk. (…) A nézők se unnak rájuk, nem unnak rá a celebekre. Reality, főzős műsor, táncos műsor, éneklős… az van, hogy bődületes mennyiséget szív fel a piac. Nagyon jól megélsz ebből, érdekes hivatássá vált” – magyarázta a rádiós.

Értem a mai fiatalokat, akik azt tűzik ki célul, hogy ezt akarják csinálni. Hogy a celeb követendő példa lett, jó megélhetési tényező: könnyen keresnek sok pénzt, posztolgatnak, elmennek ide-oda, miért ne akarnék ez lenni?

– szögezte le.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet