A Balázsék című műsorban Sebestyén Balázs és Rákóczi Feri műsorvezetők a vadászok célkeresztjében vannak. Áll a bál a műsor körül!

“Aki vadászik, annak kicsi a farka” – írja az Index a cikkében.

Sebestyen Balazs
Sebestyén Balázs, A Vadászok Rémálma / Fotó: Nlcafé

Kissé leegyszerűsítve ezt mondta Sebestyén Balázs a Balázsék című rádióműsorban annak apropóján, hogy kiderült: egy vadász lőhette ki azt a fokozottan védett európai szürke farkast, amelynek tetemére Nagyvisnyó mellett találtak rá, írja az Index.

Stuckie: Egy mumifikálódott vadászkopó 1960-ból / ContextUs

A vadászkopó valamikor a ’60-as évekbe mászhatott a fa odújába zsákmányát üldözve, és egészen 8,5 méteres magasságig jutott. Zsákmányát valószínűleg sohasem kapta el, é mivel egyre szűkebbé vált az üreg, a csapdából esélye sem volt kijutni. Gazdája pedig nehezen találhatott volna rá nyolc és félméter magasan egy fa odvában.

Műsorvezető-társa, Rákóczi Feri elmesélte, hogy egy vadász végzett élettársa kutyájával is, és a Blikk szerint ez volt az a pont, ahol Sebestyén Balázs agya elpattant. Ez jött ki belőle:

  • A vadászok (a vadgazdálkodással foglalkozó kevés kivételtől eltekintve):
  • Fegyverben, erőszakban hívő, kisebbségi komplexusos, péniszhosszabbító emberek.
  • Ez egy hatalomfitogtatás, hogy ők a kiváltságosok, akik puskát kapnak és mindenre lőhetnek.
  • Istent játszanak, közben alkoholisták.
  • Seggek. Isznak, tivornyáznak, részegek.
  • Csoda, hogy nem történik mindennap vadászbaleset. 
  • Csoda, hogy még van vadász Magyarországon.
  • Az összes le kellett volna lője a másikat! 
  • Az megy vadásznak, aki gyáva katonának.
  • A kis tapsifüles nem lő vissza.

Az Országos Magyar Vadászati Védegylet főmunkatársa, Földvári Attila megdöbbenve áll értetlenül, hiszen tavaly pont bent járt a műsorban, ahol

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]korrekt és pozitív beszélgetésünk volt Balázsékkal a vadászatról, vadgazdálkodásról. Ki kell kérnem magunknak ezeket a már-már közösség elleni uszítás határán mozgó megállapításokat, általánosításokat a hatvanötezer magyar vadász nevében.[/perfectpullquote]

Bodrogi Gyula színész (maga is vadász) ezt mondta:

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Sebestyén Balázsnak fogalma sincs a vadászatról. Ami elhangzott, az egy dilettáns ember buta véleménye. Lőjék le egymást a vadászok? Miközben a farkast meg a kutyát sajnálja? Talán, ha elolvasná Széchenyi vagy Kittenberger könyveit, megváltozna a véleménye.[/perfectpullquote]

Póka Egon, a Hobo Blues Band alapítója is megszólalt ez ügyben:

“Ez egy semmiből jött híresség elfogult és tájékozatlan megnyilvánulása csupán. Jobban tenné, ha maradna a Balázs Show meg a ValóVilág szintjén. Honnan veszi a bátorságot, hogy lerészegezze a vadászokat. Felháborító, kikérem magamnak!”

Jelenleg ott tart az ügy, hogy Sebestyén Balázs posztolt Instagramjára, amivel tovább hergelheti a vadászokat:

Becoming a first-time grandma is a special milestone and the Beaumont, Trenton team didn’t let the COVID surge in June keep this grandma from seeing her grandchild, Jackson. Our security team pointed out which room he was in and his mom and Dr. Angelique Ellison helped grandma get her first glimpse of the new baby boy! #BeaumontHealth #newborn #grandma #firsttimegrandma #commitment #COVID19 #TrentonMI #obgyn

No Description

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Qatar-WC

Hogyan fogadjunk a 2022-es labdarúgó-világbajnokságra

Már majdnem itt az ideje a világ legrangosabb tornájának – a 2022-es labdarúgó-világbajnokságnak. Az idei év sok újítással jár. Az egyik az, hogy ez az első alkalom, hogy egy közel-keleti ország ad otthont a világbajnokságnak.

alvás pihentető alvás tippek alváshoz egészséges alvás egészséges életmód

Ezeket edd, és ezeket kerüld, ha nem tudsz aludni

Jó alvás nélkül nincsenek jó nappalaink, de még rosszabb, hogy nem lehetünk teljesen egészségesek sem. Sokan szenvednek kialvatlanságban anélkül, hogy foglalkoznának vele, pedig komoly következményei lehetnek, ha hosszútávon nem tudunk megfelelően pihenni.

betegség hírességek hírességek betegségei maria cross halle berry lil wayne tom hanks toni braxton catherine zeta-jones 4

Hírességek, akik krónikus betegséggel élnek

A betegség nem válogat. A következő sztárok mind megvívták a maguk harcát különböző egészségi problémákkal és saját példájukon keresztül bebizonyították, hogy krónikus betegségekkel is lehet együtt élni, mégpedig boldog életet.

liszt gluténmentes liszt liszt fajták liszt típusok zabliszt rizsliszt csicseriborsó liszt kókuszliszt

Ezek a gluténmentes lisztek, ha alternatívákat keresel

A legtöbben fehér lisztet vagy teljes kiőrlésű lisztet használnak a főzéshez, sütéshez. Ezek glutént tartalmaznak, amire néhányan allergiásak, de mindannyiunk emésztőrendszere nehezen birkózik meg vele, emellett pedig egyéb negatív mellékhatásai is vannak.