Luca Guadagnino, a Szólíts a neveden rendezője több projekten dolgozik egyszerre: A legyek ura új adaptációja mellett A sebhelyesarcú című filmklasszikus újraforgatására is készül.

Az 1983-as köntös 21. századit kap

A gengsztertörténetet többször is megfilmesítették már, Al Pacinóval és Michelle Pfeifferrel 1983-ban rendezte meg Brian De Palma. Ő az a rendező, aki Harvey Weinstein metoo-filmjének rendezését vállalta. Guadagnino a Universal Pictures számára készíti az új adaptációt, amelynek forgatókönyvét Joel és Ethan Coen írja – értesült a Variety.

Sebhelyesarcu Reboot Remake Luca Guadagnino
Luca Guadagnino Rendezi A Sebhelyesarcú Új Változatát / Fotó: Gq

Az Oscar-jelölt olasz filmes korábban az Amazon stúdiónak rendezte meg Dario Argento horrorja, a Suspiria (Sóhajok) új feldolgozását, amelyben Dakota Johnson, Tilda Swinton és Chloe Moretz szerepelt.

Sok vasat tart a tűzben

Guadagnino a világszerte sikert aratott – Oscar-díjat is nyert és a kritikánkban mi is méltattukSzólíts a neveden folytatásán is dolgozik. Közben elvállalta A legyek ura megrendezését, amelynek forgatókönyvét William Golding regénye nyomán Patrick Ness írja. Továbbá az utómunkáinál tart az HBO számára készített We Are Who We Are című minisorozata, amelynek főhőse két olasz kamasz, akik egy olaszországi amerikai katonai bázison élnek.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet