A nagy sikerű, Emmy-díjas sorozat újranézhető a Netflixen

Két év múlva a nagy sikerű Emmy-díjas sitcom, a Seinfeld is újra látható lesz a Netflixen, írja a Designtaxi. A 180 részes sorozat 5 évig lesz elérhető a streaming-szolgáltató kínálatában.

Az Office és a Jóbarátok után Jerry Seinfeld humorista kalandjait is újra átélhetjük a Netflixen. Azonban csak 2021-től, amikor az említett első két sorozat jogai lejárnak, erősítette meg a szolgáltató a hivatalos Twitter-oldalán.

jerry seinfeld
Jerry Seinfeld / Fotó: IMDb

Az Office a tervek szerint az NBC Universal streaming felületén folytatja tovább. A Jóbarátok viszont az HBO Maxra költözhet át.

Komoly harcok várhatók streamingfronton: A HBO megveheti a Jóbarátok jogait

A mai napig komoly nézettséget hoz a Netflixnek a Jóbarátok sorozat. Noha hivatalos statisztikát egyelőre nem hoztak nyilvánosságra, ám az biztos, hogy majd’ 100 millió dollárt fizetett az újabb streamelési jogokért a Netflix a Warner Bros.- nak. Azonban az amerikai arról ír, hogy a HBO megvásárolná a jogokat, így a nemrégiben átkeresztelt HBO Max szolgáltatásán lehetne nézni a Jóbarátok at.

A kilencévados Seinfeld 1989-től 1998-ig futott, ez idő alatt 180 részt élt meg. Az amerikai humorista főszerepe mellett Julia Louis-Dreyfus, Jason Alexander és Michael Richards is játszott benne.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból