Selena Gomez kritizálta az Instagramot, ami lerombolja az identitástudatod

Selena Gomez szerint az Instagram káros hatással van a fiatalok identitására.

Önazonosságra tanít új albumával, Gomez!

A Dazed számára adott interjút Selena Gomez, amiben kifejtette véleményét az Instagram kortárs kultúrában betöltött szerepéről. Véleménye szerint a közösségi oldal romboló hatással van a fiatalok önazonosságára.

gomez selena
Selena Gomez nekiment az Isntagramnak / Fotó: Brianna Capozzi

Arra a kérdésre, hogy ő törölné-e magát az Instagramról végérvényesen, az énekesnő meglepő választ adott.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Azt gondolom, nagyon sok ember nem örülne annak, ha a válaszom igen lenne[/perfectpullquote]

– nyilatkozta némi ellentmondással. Hozzátette, hogy a fiatalokra túl nagy nyomás nehezedik, hogy úgy nézzenek ki, mint mindenki más. Nem mernek egyediek lenni, mert az megrémíti őket.

A cikk folytatódik a következő oldalon, lapozz!

Kozmetikumokkal is próbálkozik a sztár!

Gomez hamarosan megjelenő Rare című albuma is az önazonosság gondolatát szeretné átadni generációjának. A zenei karrier mellett Gomez a szépségiparban is szeretne sikert elérni. Rare Beauty néven piacra dobta saját kozmetikumait, amelyet elmondása szerint „valódi történetek, valódi emberek” inspiráltak.

Selena Gomez – Rare (Official Music Video)

Get Selena’s new album ‘Rare’, out now: http://smarturl.it/RARESG Directed by: BRTHR Follow Selena: Instagram: https://www.instagram.com/selenagomez/ Twitter…

„Nem akarunk olyanok lenni, mint mindenki más, úgy szeretnénk kinézni, mint mi magunk” – így reklámozta Gomez az Instagramon a kozmetikumait.

Selena Gomez visszatért a közösségi médiába és elárulta, hol volt eddig

Selena Gomez tavaly októberben fordult először orvoshoz. Miután kiderült, hogy az őt érő stressz ráment a fizikai egészségére is, az énekesnő a kórházban pánikrohamot kapott. Szerinte pedig ez volt a fordulópont. Gomez most a bostoni McLean Kórházban nyilatkozott betegségéről. Szerinte élete egyik legijesztőbb pillanata volt eljutni a fordulópontig, ami aztán a gyógyuláshoz vezető útra terelte.

Gomez Rare című albuma tavasszal jelenik meg.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból