Mélydepresszióval kezelték Selena Gomezt, ezért tűnt el a közösségi médiáról, írja a Designtaxi. Az énekesnőt tavaly október óta kezelik egy keleti parti intézetben.

Selena Gomez tavaly októberben fordult először orvoshoz. Miután kiderült, hogy az őt érő stressz ráment a fizikai egészségére is, az énekesnő a kórházban pánikrohamot kapott. Szerinte pedig ez volt a fordulópont.

Selena Gomez Sociel Media Szünet 1
Selena Gomez / Fotó: Reuters

Gomez most a bostoni McLean Kórházban nyilatkozott betegségéről. Szerinte élete egyik legijesztőbb pillanata volt eljutni a fordulópontig, ami aztán a gyógyuláshoz vezető útra terelte.

Öngyilkos lett Keith Flint, a Prodigy, a 2000-es évek egyik legmeghatározóbb zenekarának frontembere

Flint halálát a írta meg először az essexi rendőrség információira hivatkozva, majd a Prodigy a hivatalos Instagram-oldalán erősítette meg a halálhírt. E szerint Keith Flint a hétvége során öngyilkos lett. – írta zenésztársa, Liam Howlett, aki a poszt szerint alapján egyszerre érzi magát kib_ott dühösnek és lesújtva.

Az orvosok adtak neki egy tiszta diagnózist, amivel rájött, mitől volt depressziós és ideges évekig. Az énekesnő azt is elárulta, édesanyja sokat segített neki szembenézni a félelmeivel annak ellenére, hogy a diagnózis mindkettejüket megrémítette.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet