Követem Sztárok Selena Gomez elárulta Miley Cyrusnak, hogy bipoláris személyiségzavarral küzd

Selena Gomez elárulta Miley Cyrusnak, hogy bipoláris személyiségzavarral küzd

Promóció

A két korábbi Disney-sztár, Selena Gomez és Miley Cyrus a mentális egészséggel kapcsolatban cseteltek nyilvánosan.

Gomez bipoláris személyiségzavarban szenved

Promóció
- Advertisement -

A két lány korábban sülve-főve együtt voltak a Disney-sorozatok forgatása idején, most pedig ismét egymásra találtak. A Slide away énekesnője egy Instagram-műsorban, a Bright Mindedban beszélgetett barátnőjével a nagy nyilvánosság előtt. Gomez a show-ban fedte fel a tényt, hogy bipoláris zavart diagnosztizáltak nála, írja a People.

Selena Gomez énekesnő vallott mentális betegségéről / Fotó: Christopher Beyer

Az énekesnő Amerika legjobb pszichiátriájára, a McLean Kórházba ment, ahol a betegséget diagnosztizálták nála. Már nem fél, örül, hogy tisztában van a problémával.

Miley Cyrus megállapodott a We Can’t Stop számának 300 millió dolláros perében – ContextUs

Flourgon, a jamaicai származású dalszerző 2018-ban azzal vádolta meg az énekesnőt, hogy ellopta az egyik zenéjét. A Flourgon néven ismert Michael May még 2018-ban indított pert az énekesnő és a kiadója, az RCA Records ellen. A kereset 300 millió dollár szerzői jogdíjról szólt.

Cyrus elárulta, örül annak, hogy ismét kapcsolatba lépett Gomezzel, hiszen nagyon fontos, hogy ilyen helyzetben tudassa a másikkal, hogy számíthat rá. Ezt egy pillangós hangulatjellel meg is erősítette az énekesnő.

A csajok az is megvitatták, hogy a jelenlegi krízishelyzetben mennyire fontos a kapcsolattartás, ezzel is enyhítve az aggodalmakat és a szorongást.

Gomez elárulta, hogy az írás segít neki a helyzet feldolgozásában. Kiemelkedően fontosnak tartja továbbá, hogy olyanokkal is kommunikáljon, akikkel korábban esetleg nem volt túl szívélyes, de a vészhelyzet jó lehetőséget ad arra, hogy hogylétük felől érdeklődjön.

A sztárok megvitatták a koronavírus-járvány aktualitásait is

Az énekesnők ezen kívül felhívták a figyelmet arra, hogy ebben a helyzetben fontos adományozni a segélyszervezeteknek és a koronavírus-járvány idején betartani a szociális távolságtartást. Illetve ki lehet használni a lehetőséget arra, hogy mindenki rendbe tegye saját lelki dolgait.

Most van itt az ideje annak, hogy én legyek a középpontban és szabadjára engedjem a gondolataimat. Néha leírom őket, hogy át tudjam gondolni mik is ezek. Honnan jönnek ezek a gondolatok? Miért kerültek ezek felszínre? És ez tényleg segít.

– fejtette ki Gomez.

Pink őszintén vallott saját depressziójáról és mentális betegségéről

A Get the Party Started időszakától a legújabb, Hurts 2B Human albumáig, Pink olyan dalokkal ajándékozta meg rajongóit, amelyekben őszintén vall az érzelmeiről, a dühről, szomorúságról és bármiről, amit néha mindnyájan érzünk. A 39 éves, kétgyermekes anyuka Ellen DeGeneres-nek arról vallott korábban, hogy sohasem ír dalokat, amikor teljes mértékben boldog.

Az énekesnő aggodalmát fejezte ki nagyszüleivel kapcsolatban, akik koruknál fogva sokkal veszélyeztetettebbek a járvány idején. A két énekesnő felidézte a húgaikkal szerzett emlékeiket is. Cyrus örül annak, hogy újra kapcsolatba lépett Gomezzel, és bízik benne, hogy megmarad a szoros barátság köztük.

Promóció
ForrásPeople
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3