Hallgatom Nyilvánosságra hozták, mely világsztárok lépnek fel az American Music...

Nyilvánosságra hozták, mely világsztárok lépnek fel az American Music Awards színpadán

Promóció

Az American Music Awards rendezvényen többek között fellé Camila Cabello, Billie Eilish, Dua Lipa és Lizzo is, írja a Variety.

Promóció
- Advertisement -

A Dick Clark Productions tévécsatorna és az ABC bejelentették, hogy a 2019-es American Music Awards (AMA) zenei díjátadón fellép Camila Cabello, Billie Eilish, Dua Lipa és Lizzo. Cabello és Dua Lipa már a tavalyi évben is megmutatták tehetségüket a showműsorban, míg Eilish és Lizzo számára az első alkalom lesz, hogy fellépnek AMA rendezvényén.

Selena Gomez és Taylor Swift / Fotó: Kevin Mazur

A most bejelentett négy előadó mellett Selena Gomez és Taylor Swift is részt vesznek a rangos zenei eseményen.

Taylor Swift az évtized korszakos zsenijévé vált, megkapta az AMA díját

Taylor Swift akkora világhírnek örvend, hogy ha a Google-ön a legfelkapottabb keresések akarjuk megtekinteni, az ő nevét adják meg példának. Ám ezentúl elmondhatja magáról, hogy az évtized előadója. taylor swift lover, taylor swift wiki, taylor swift instagram, taylor swift shake it off, taylor swift me

A showműsort Los Angeles-ben, a Microsoft Theater-ben rendezik meg november 24-én, amelyet az ABC televíziós csatorna fog közvetít.

Camila Cabello – Shameless

“Shameless” single available at: https://CamilaCabello.lnk.to/Shameless https://CamilaCabello.lnk.to/Shameless-Liar Director: Henry Scholfield Find Camila Here: Twitter: @camila_cabello IG: @camila_cabello Facebook: @97camilacabello Website: www.camilacabello.com #camila #shameless #romance (C) 2019 Simco Ltd. under exclusive license to Epic Records, a division of Sony Music Entertainment

Az American Music Awards jelöltjeit a Billboard.com adatai alapján választják ki. Az eredmények a rajongók értékelését tükrözik a streaming, az album- és digitális daleladások, rádió hallgatottság, társadalmi visszajelzések és turnék alapján. Ezeket a méréseket a Billboard és az adatszolgáltató partnerei a Nielsen Music és a Next Big Sound végzik a 2018-as szeptemberi és 2019-es szeptemberi időszakra vonatkozóan.

Az American Music Awards győzteseit pedig teljes egészében a rajongók szavazatai alapján választják.

A szavazás már el is indult az American Music Awards összes kategóriájában. A rajongók a voksaikat az AMA hivatalos szavazórendszerét felkeresve adhatják le. A rajongók a Google felhasználófiókjuk segítségével szavazhatnak kategóriánként 30 szavazattal naponta, amíg a szavazás tart november 20-ig.

Selena Gomez – Lose You To Love Me (Official Music Video)

Get Selena’s new album ‘Rare’, out now: http://smarturl.it/RARESG Get ‘Lose You To Love Me,’ out now: http://smarturl.it/LoseYouToLoveMe Get ‘Look At Her Now’: http://smarturl.it/LookAtHerNow Listen On @applemusic #shotoniphone Directed by Sophie Muller Follow Selena: Instagram: https://www.instagram.com/selenagomez/ Twitter: https://twitter.com/selenagomez Facebook: https://www.facebook.com/Selena Tik Tok: https://www.tiktok.com/@selenagomez YouTube: https://smarturl.it/SelenaYT Listen on Apple Music: https://smarturl.it/SGEssentials Listen

Az American Music Awards főszponzora a T-Moblie, a műsorkészítést pedig a Dick Clark Productions végzi.

Promóció
ForrásVariety
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3