Nyilvánosságra hozták, mely világsztárok lépnek fel az American Music Awards színpadán

Az American Music Awards rendezvényen többek között fellé Camila Cabello, Billie Eilish, Dua Lipa és Lizzo is, írja a Variety.

A Dick Clark Productions tévécsatorna és az ABC bejelentették, hogy a 2019-es American Music Awards (AMA) zenei díjátadón fellép Camila Cabello, Billie Eilish, Dua Lipa és Lizzo. Cabello és Dua Lipa már a tavalyi évben is megmutatták tehetségüket a showműsorban, míg Eilish és Lizzo számára az első alkalom lesz, hogy fellépnek AMA rendezvényén.

taylor selena AMA
Selena Gomez és Taylor Swift / Fotó: Kevin Mazur

A most bejelentett négy előadó mellett Selena Gomez és Taylor Swift is részt vesznek a rangos zenei eseményen.

Taylor Swift az évtized korszakos zsenijévé vált, megkapta az AMA díját

Taylor Swift akkora világhírnek örvend, hogy ha a Google-ön a legfelkapottabb keresések akarjuk megtekinteni, az ő nevét adják meg példának. Ám ezentúl elmondhatja magáról, hogy az évtized előadója. taylor swift lover, taylor swift wiki, taylor swift instagram, taylor swift shake it off, taylor swift me

A showműsort Los Angeles-ben, a Microsoft Theater-ben rendezik meg november 24-én, amelyet az ABC televíziós csatorna fog közvetít.

Camila Cabello – Shameless

“Shameless” single available at: https://CamilaCabello.lnk.to/Shameless https://CamilaCabello.lnk.to/Shameless-Liar Director: Henry Scholfield Find Camila He…

Az American Music Awards jelöltjeit a Billboard.com adatai alapján választják ki. Az eredmények a rajongók értékelését tükrözik a streaming, az album- és digitális daleladások, rádió hallgatottság, társadalmi visszajelzések és turnék alapján. Ezeket a méréseket a Billboard és az adatszolgáltató partnerei a Nielsen Music és a Next Big Sound végzik a 2018-as szeptemberi és 2019-es szeptemberi időszakra vonatkozóan.

Az American Music Awards győzteseit pedig teljes egészében a rajongók szavazatai alapján választják.

A szavazás már el is indult az American Music Awards összes kategóriájában. A rajongók a voksaikat az AMA hivatalos szavazórendszerét felkeresve adhatják le. A rajongók a Google felhasználófiókjuk segítségével szavazhatnak kategóriánként 30 szavazattal naponta, amíg a szavazás tart november 20-ig.

Selena Gomez – Lose You To Love Me (Official Music Video)

Get Selena’s new album ‘Rare’, out now: http://smarturl.it/RARESG Get ‘Lose You To Love Me,’ out now: http://smarturl.it/LoseYouToLoveMe Get ‘Look At Her Now…

Az American Music Awards főszponzora a T-Moblie, a műsorkészítést pedig a Dick Clark Productions végzi.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból