El szeretnél menni az elektronikus zene egyik meghatározó alakjának a koncertjére, de eddig hezitáltál? Eddig tartott! Juss be a ContextUssal Seth Troxler szettjeire ingyen!

Az Akvárium Klub 4. születésnapját ünnepli, amelynek keretén belül egy MEGAbulival készülnek a szervezők. Ebbe tartozik Seth Troxler is.

Szettjeiben ötvözi a klasszikus detroiti techno-ra és chicagoi house-ra jellemző stílusjegyeket a kétezres évek berlini minimalista hangzásával, de bátran kalandozik a legmodernebb középtempós irányokba is.

/ Fotó: Seth Troxler hivatalos Facebook-oldala

2012-ben az év DJ-je lett a Resident Advisor top 100-as listáján, de a Rolling Stone magazin is beválasztotta már a világ 25 legfontosabb DJ-je közé. Mindemellett mindenről megvan a maga véleménye, a média és a közönség is imádja minden megnyilvánulását, hiszen néha vicces balesetekről számol be, máskor fura képeket posztol.

Seth Troxler in Miami Live from DJ Mag Pool Party (WMC)

Subscribe to DJ Mag TV: http://bit.ly/Oduqwo Seth Troxler’s live set from our famous pool party in Miami. About Seth: In accordance with Mayan prophecy, Seth Troxler was, in fact, a gift to the world of techno by intergalactic demigods from the distant future.

A most először klubkoncertet adó Seth Troxler-partira pedig bejuttatunk két szerencsést. Hogy mit kell ehhez tenned?

– Oszd meg ezt a cikket
– Írd meg a Facebook-oldalonunkon, hogy kit vinnél magaddal

A nyereményjáték határideje: 2018. április 27.

A nyereményjáték eredményhirdetése: 2018. április 28., élő videóval

 #web | #facebook | #twitter | #instagram | #spotify

Facebook-esemény: ITT

Időpont: 2018. április 29., 23 óra

Helyszín: Akvárium Klub, Budapest

ContextUs
A ContextUs független, kulturális és közéleti webzine 2016 januárjában indult útjára. Az online magazin küldetésének tartja, hogy a fiatalok körében népszerűsítse azon kulturális területeket, amelyekkel nem, vagy csak nehezen kerülnének kapcsolatba. Emellett a pályakezdő újságíróknak, művészeknek is bemutatkozási felületet biztosít. A ContextUs célja, hogy összehozza a generációkat, és, hogy mindezt színvonalas, a legújabb trendeknek megfelelő felületen tegye.