„Mutassuk meg a világnak, mit tud ez a két kis latinó lány” – írta Jennifer Lopez az Instagram-oldalán a Shakirával adott Super Bowl-koncertjéről.

Már rengetegen látták a rövid előadást

Jennifer Lopez Versace Kampány Ss20
J-Lo A Versace Kampányban / Fotó: Mert Alas És Marcus Piggott

Az USA egyik legnagyobb sporteseményeként számon tartott Super Bowl a zenés showműsorairól és a tévés közvetítések méregdrága reklámidejéről egyaránt híres. Idén két közismert popénekesre vetült talán a legtöbb reflektorfény.

Shakira promóciós nyaklánca valójában egy náci szimbólum

Egy eladásra kínált nyaklánc Shakira weboldalán az SS által használt fekete nap szimbólumra hajaz. Ez a jelkép ma is népszerű a neonácik körében. A kis arany nyakláncon ez a felirat olvasható: “Shakira El Dorado World Tour”, rajta a nap motívummal. A fekete nap, németül Schwarze Sonne a mai napig használatos jelkép neonáci okkultista körökben.

Lopez arról posztolt az Instagramján mindezek előtt, mekkora megtiszteltetés neki Shakirával fellépni. „Mutassuk meg a világnak, mit tud ez a két kis latinó lány!”

https://www.instagram.com/p/B8E6Kvfp_Vy/?utm_source=ig_embed

Nagyon tömény műfajok közötti száguldást láthattak a nézők: 12 percben összesen 20 számot érintettek rövidebb vagy hosszabb ideig. Előbb Shakira, majd Jennifer Lopez volt a színpadon, melyre az elmúlt évtizedek szórakoztatóiparának összes kötelező elemét felzsúfolták, az egész egy szinte követhetetlen ingerkavalkád volt.

Nem véletlen, hogy vannak kritikák, melyek máris a halftime show műfajának visszatérését ünneplik, miután az elmúlt két évben Justin Timberlake és a Maroon 5 kifejezetten visszafogott szettel készült.

Lopez lánya is fellépett

Egyébként Lopez 11 éves lánya is fellépett, aki Bruce Springsteen Born in the USA című számát énekelte el.

A két énekesnő előadása jelenleg a legfelkapottabb videók között szerepel a YouTube-on, több mint 100 millió megtekintésnél jár. A show minden elemében igyekezett grandiózusságával lenyűgözni a közönséget.

Íme, a videó, ami letarolta a világhálót a napkban:

Shakira & J. Lo’s FULL Pepsi Super Bowl LIV Halftime Show

Shakira & J. Lo perform at the Super Bowl LIV Pepsi Halftime Show. Para más contenido de la NFL en Español, suscríbete a https://www.youtube.com/nflenespanol…

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Nincs több cikk