Hallgatom Közös színpadon aratott sikert Shakira és Jennifer Lopez

Közös színpadon aratott sikert Shakira és Jennifer Lopez

Promóció

„Mutassuk meg a világnak, mit tud ez a két kis latinó lány” – írta Jennifer Lopez az Instagram-oldalán a Shakirával adott Super Bowl-koncertjéről.

Már rengetegen látták a rövid előadást

Promóció
- Advertisement -

J-Lo a Versace kampányban / Fotó: Mert Alas és Marcus Piggott

Az USA egyik legnagyobb sporteseményeként számon tartott Super Bowl a zenés showműsorairól és a tévés közvetítések méregdrága reklámidejéről egyaránt híres. Idén két közismert popénekesre vetült talán a legtöbb reflektorfény.

Shakira promóciós nyaklánca valójában egy náci szimbólum

Egy eladásra kínált nyaklánc Shakira weboldalán az SS által használt fekete nap szimbólumra hajaz. Ez a jelkép ma is népszerű a neonácik körében. A kis arany nyakláncon ez a felirat olvasható: “Shakira El Dorado World Tour”, rajta a nap motívummal. A fekete nap, németül Schwarze Sonne a mai napig használatos jelkép neonáci okkultista körökben.

Lopez arról posztolt az Instagramján mindezek előtt, mekkora megtiszteltetés neki Shakirával fellépni. „Mutassuk meg a világnak, mit tud ez a két kis latinó lány!”

So excited to share the stage with you tonight @Shakira! ✨💕✨ Let’s show the world what two little Latin girls can do. #LetsGetLoud #GirlPower #SuperBowlLIV #SBLIV

3.5m Likes, 43.4k Comments – Jennifer Lopez (@jlo) on Instagram: “So excited to share the stage with you tonight @Shakira! ✨💕✨ Let’s show the world what two little…”

Nagyon tömény műfajok közötti száguldást láthattak a nézők: 12 percben összesen 20 számot érintettek rövidebb vagy hosszabb ideig. Előbb Shakira, majd Jennifer Lopez volt a színpadon, melyre az elmúlt évtizedek szórakoztatóiparának összes kötelező elemét felzsúfolták, az egész egy szinte követhetetlen ingerkavalkád volt.

Promóció

Nem véletlen, hogy vannak kritikák, melyek máris a halftime show műfajának visszatérését ünneplik, miután az elmúlt két évben Justin Timberlake és a Maroon 5 kifejezetten visszafogott szettel készült.

Lopez lánya is fellépett

Egyébként Lopez 11 éves lánya is fellépett, aki Bruce Springsteen Born in the USA című számát énekelte el.

A két énekesnő előadása jelenleg a legfelkapottabb videók között szerepel a YouTube-on, több mint 100 millió megtekintésnél jár. A show minden elemében igyekezett grandiózusságával lenyűgözni a közönséget.

Íme, a videó, ami letarolta a világhálót a napkban:

Shakira & J. Lo’s FULL Pepsi Super Bowl LIV Halftime Show

Shakira & J. Lo perform at the Super Bowl LIV Pepsi Halftime Show. Para más contenido de la NFL en Español, suscríbete a https://www.youtube.com/nflenespanol…

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3