Sátánistának tituláltak egy igazgatót, mert Iron Maident hallgat

Egy ontarioi középiskola igazgatónője, Sharon Burns ellen petíciót indított a szülők egy csoportja, miután a nő privát Instagram-fiókjára feltöltött egy képet, amiből kiderül, Iron Maiden-rajongó.

Sharon Burns Iron Maiden-rajongó, tehát biztosan sátánista

Sharon Burns, az Eden Gimnázium igazgatónője az Instagram-oldalára töltött fel egy fotót, amin Iron Maidenes pólóban pózol a zenekar zászlója előtt. Néhány szülő a képből arra következtetett, hogy az igazgatónő sátánista, ezáltal pedig alkalmatlan a feladatra, írta a 24.hu.

A szülők a nő eltávolítását követelő petíciót indítottak, amiben egy másik képre is hivatkoznak, amin az Iron Maiden kabalafigurája mellett egy szívben a 666-os szám díszeleg az autó műszerfalán. A petíciót ezidáig 402-en írták alá.

Ellenpetíciót indítottak a diákok

Az események hatására a diákok ellenpetíciót indítottak. Azt állítják, Burns csak szeretetet, törődést és odafigyelést adott nekik. Azt is kiemelték, hogy bár az Eden Gimnázium nem keresztény iskola, az igazgatónő mégis fontosnak tartotta, hogy kialakítson egy imaszobát, ahol mindenki gyakorolhatja a saját vallását.
Sharon Burns Iron Maiden Satanizmus

A petíciót több mint tízezren aláírták, amiben azt is kifejezték, hogy szerintük nem az igazgatónőt kellene eltávolítani, hanem inkább azoknak a szülőknek kellene másik iskolát választani, akik szerint Burns-szel probléma van.

Kapcsolódó cikk
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: email

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk