Követem Élet + Stílus Sharon Stone: „Elfelejtettek, mint Diana hercegnőt, miután agyvérzésem volt”

Sharon Stone: „Elfelejtettek, mint Diana hercegnőt, miután agyvérzésem volt”

Promóció

Sharon Stone Hollywoodot okolja, amiért brutálisan bántak vele felépülése idején. A színésznő 2001-ben kapott agyvérzést, és bár túlélte, mind magánélete, mind karrierje tönkrement. Stone nemrég a saját szavaival mondta el, min ment keresztül a nehéz időszakban.

Promóció
- Advertisement -

Sharon Stone a Variety magazinnak fejtette ki, milyen érzés volt felépülni betegsége után. A Women’s Brain Health Initiative eseményen, melyet Los Angeles-ben tartottak, Stone a betegség komolyságára hívta fel a figyelmet. 2001-ben masszív agyvérzést kapott, aminek következtében 9 napon keresztül vérzett. A legszomorúbb, hogy Stone figyelmesség helyett az ellenkezőjét tapasztalta.

Nem bánt jól vele a szakma / Fotó: Today Show

Stone elmondása szerint az emberek borzalmasan viselkedtek, és a férjétől, Phil Bronstein újságírótól is ebben az időszakban vált el.

Az emberek brutálisan bántak velem… Kezdve a kollégáimtól egészen a női bíróig, aki a válásomat felügyelte. Nem hiszem, hogy bármelyikük belegondolt, mennyire veszélyes az agyvérzés a nők számára és mit jelent a felépülés – nekem 7 évembe került

– mesélte Stone.

Hollywoodnak nem éri meg többé szexjelenetet forgatni

Anno, amikor olyan nagy költségvetésű filmek készültek Hollywoodban, mint az Elemi ösztön, Ne nézz vissza!, Mulholland Drive stb., aligha lehetett volna elképzelni bármelyiket is szexjelenet nélkül. Nem feltétlenül azért, mert ezzel csalogatták be a nézőket a moziba, hanem, mert a történet is megkövetelte a jelenlétüket.

Stone az Elemi ösztön című filmjével szerzett hírnevet, még Oscar-díjra is jelölték Martin Scorsese Casino alkotásában, 1995-ben. Igaz, később Arany Málna-díjat kapott (azoknak ítélik meg, akik a legrosszabb alakítást nyújtják egy filmben – a szerk.) a Gloria című alkotásért. A színésznőt a Dior felkérése mentette meg 2005-ben, akik szerződést kötöttek vele. Stone úgy érzi, sorsa hasonlít Diana hercegnőjéhez.

Ő és én is híresek voltunk – ő meghalt, én agyvérzést kaptam. És el lettünk felejtve

– mondta a színésznő. Sharon Stone nemrég feltűnt a Mozaik című HBO-sorozatban, és kapott egy szerepet a hamarosan megjelenő Ratched Netflix-sorozatban.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3