Sharon Stone azt ígéri, a könyvében “vidám, őszinte és nyílt” lesz

Emlékiratain dolgozik Sharon Stone amerikai filmsztár, a könyv márciusban jelenik meg – jelentette be a Knopf kiadó.

“Vidám, őszinte és nyílt”

A könyvet kemény borítóval, e-könyv és hangoskönyv formájában is piacra dobják, az utóbbit maga a szerző olvassa fel, írja a CBC.

A The Beauty of Living Twice című emlékiratban – ami valahogy úgy fordítható, hogy A kettős élet szépsége – a 62 éves filmszínésznő pennsylvaniai gyermekéveiből, a hollywoodi sikerek felé tartó útjáról és humanitárius munkájából idéz fel pillanatokat – írta a The Hollywood Reporter online kiadása.

sharon stone konyv emlekirat
Sharon Stone / Fotó: Getty Images

Az Elemi ösztön (1992) – amit beválogattunk a filmipar 6 szexuális tabut ledöntő alkotásai közé – erotikus thriller legendás sztárja a könyvkiadó szerint “szabadszájúan” ír karrierjéről, magánéletéről és súlyos agyvérzésének következményeiről.

“Vidám, őszinte és nyílt” – jellemezte közleményében a kiadó.

Megbocsátani a megbocsáthatatlant

“A lehetőség késztetett a könyv megírására: a fejlődés és a fejlődés megosztásának lehetősége. Megtanultam megbocsátani a megbocsáthatatlant. Azt remélem, az utam leírásával ti is megtanuljátok ezt” – írta Twitteren Stone.

Sharon Stone: „Elfelejtettek, mint Diana hercegnőt, miután agyvérzésem volt”

Sharon Stone a Variety magazinnak fejtette ki, milyen érzés volt felépülni betegsége után. A Women’s Brain Health Initiative eseményen, melyet Los Angeles-ben tartottak, Stone a betegség komolyságára hívta fel a figyelmet. 2001-ben masszív agyvérzést kapott, aminek következtében 9 napon keresztül vérzett. A legszomorúbb, hogy Stone figyelmesség helyett az ellenkezőjét tapasztalta.

Számos jelölése mellett a Golden Globe-díjat 1996-ban kapta meg a Casino című maffiatörténetben nyújtott alakításáért, 2013-ban a Nobel-békedíjasok Peace Summit-díjjal tüntették ki a HIV/AIDS-ben szenvedőkért végzett munkájáért. Év elején egyébként összeállítottunk egy listát, amelyben rangsoroljuk a magasabb IQ-szinttel büszkélkedhető hollywoodi hírességeket. A listán előkelő helyen szerepel Stone a maga 148-as IQ-szintjével.

Sharon Stone kétszer vált el, három örökbefogadott fiút nevel.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból