Shawn Mendes egy rajongója ötlete alapján készíttette el új tetoválását, írja a Design Taxi

A zenész a Twitterről vette a tetoválásának ötletét egy Kayla nevű felhasználó által megosztott kép alapján. A szerkesztett képen Shawn látható a bal karján egy virágokat és pillangót ábrázoló tetoválással.

Shawn Mendes Tetoválás
Shawn Mendes / Fotó: Page Six

Miután a kép elterjedt az interneten, Mendes felvette a lánnyal a kapcsolatot, hogy küldje el neki az eredeti fotót.

Alig 28 éves és szobrot kapott Ed Sheeran az oroszoktól

alakját megörökítették Moszkvában, egy hatalmas szobrot mintáztak a zenészről. A 16 láb magas Ed Sheeran-szobrot a Gorkij Park ban állították fel, ezzel reklámozva a városban történő fellépését. Az emlékmű a zenészt ábrázolja az oldalán fekve, könyökölve. A gigantikus Sheeran piros nadrágot, fehér zoknit és fehér feliratos inget visel, napszemüvegben.

Kayla elmondása szerint az eredeti képet egy Chilean nevű tetoválóművész készítette, amit ő egy applikáció segítségével Mendes bicepszére illesztett.

Shawn Mendes – In My Blood

Get Shawn Mendes: The Album here now: https://IslandRecs.lnk.to/ShawnMendes Apple Music: https://IslandRecs.lnk.to/InMyBloodDL/applemusic Spotify: https://Is…

A koncepció végül valósággá vált, Mendes felkeresett egy torontói tetoválóművészt, Livia Tsangot, hogy véglegesen bőrére varrassa a pillangót. A végeredmény lenyűgöző lett.

https://www.instagram.com/p/B0Mswk_p_Cz/?utm_source=ig_web_copy_link

Tsang megosztotta Instagram-oldalán a tetoválást, amely a rajongók körében is elsöprő sikert aratott.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet