Az internet nem felejt, sőt, időről időre értesítést is küld a régi posztjainkról. Kellemetlen emlékeztetőt kapott Shelby Harnden, aki 14 éves korábban vett részt egy akkoriban népszerű pontozós játékban.

Shelby Harnden nem örült túlzottan az értékelésnek

Tíz évvel ezelőtt nagyon gyakoriak voltak a „lájkolj, és pontozlak” típusú bejegyzések. A lényege, hogy aki kedveli a posztot, annak a falára kiírják, mennyire értékelnék egy 10-es skálán. Shelby Harnden 14 éves korában lájkolta tinédzserkori szerelme bejegyzését, és most meglepődve látta az emlékeztetőt a kapott értékelésről.

Ugyanis a gyerekkori szerelme ma már a férje, és közel tíz évvel ezelőtt csak egy 8/10-es értékelést kapott tőle. A Mirror cikke alapján a feleség nem volt elragadtatva, kifejezetten kínosnak találta a régi bejegyzést. A férje azzal védekezett, hogy 15 éves volt, és lazának akart tűnni a lány előtt, azért nem adott neki magasabb pontszámot.

Shleby on Twitter: "Facebook just reminded me that 9 years ago, my husband only rated me an 8 out of 10. pic.twitter.com/xq3thohzi0 / Twitter"

Facebook just reminded me that 9 years ago, my husband only rated me an 8 out of 10. pic.twitter.com/xq3thohzi0

Elmondásuk alapján azóta is viccelődnek az értékelésen.
Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet