Követem Élet + Stílus Sherrell Dorsey ellentmond a színesbőrű vállalkozókat érő megkülönböztetésnek

Sherrell Dorsey ellentmond a színesbőrű vállalkozókat érő megkülönböztetésnek

Promóció

Sherrell Dorsey adatújságíró a ThePLUG megalkotója, egy olyan hírlevélé, amely a legújabb színesbőrű techvállalkozókat, befektetőket, feltalálókat mutatja be.

Promóció
- Advertisement -

A feketék által vezetett start-upok alulfinanszírozottak, nem beszélve azokról, amelyek női vezetőkkel rendelkeznek. Ám az adatújságíró Sherrell Dorsey nem ijed meg könnyen. Van egy ötlete a helyzet megoldására, amely odáig megy vissza, hogy hogyan kommunikálnak a vállalkozók a befektetőkkel. 2016 elején Dorsey megalapította a ThePLUGot, egy olyan napi hírlevelet, amely minden fontos információról értesít a színesbőrű vállalkozókat, befeketetőket, innovátorokat illetően.

/ Fotó: Maroon World

Dorsey oldala kísérletként indult, hogy a Szilícium-völgyön kívüli cégeket is bekapcsoljon a bizniszvérkeringésbe. Mára a ThePLUG olyan platformmá vált, amely potenciálisan megnöveli a színesbőrű vállalkozók finanszírozottságát, egy hiánytöltő kommunikációs felületként funkcionál.

A befektetők sokszor nyomon követhető mintázatokat keresni a vállalkozók adataiban. Úgyhogy, ha ez az információ nem jut el a publikusságig, negatívan befolyásolja a befektetést.

 

– mondja Dorsey. Szerinte az amerikai fogyasztók új többségét érintő kérdésekkel kapcsolatos adatok hiánya megakadályozhatja a legtöbb fehér kockázatitőke-befektetőt abban, hogy megértse a fekete vállalkozók által megoldott problémákat.

Azzal, hogy a fekete vállalkozói szféra sikereit osztja meg a ThePLUG, az információcsere megkönnyítődik és megkezdődik a tényleges munka vállalkozó és befektető között.

Sokan úgy gondolják, hogy nincsenek fekete cégvezetők. Az igazi kihívás ennek a miszkoncepciónak a megváltoztatásában, hogy a sajtót többnyire Zuckerbergek és Elon Muskok dominálják.

Májusban a 30 éves Sherrell Dorsey, aki a divatvilágban dolgozott, mielőtt az Ubernél majd a Google Fibernél helyezkedett volna el, adatújságírásból diplomázik a Columbia Universityn. Idén a ThePLUGgal szeretné magát még jobban beleásni a hiteles adatriportok készítésébe. Majd Észak-Karolinába visszatérve programozással tervezi bővíteni hálózatépítési képzési sorozatát, a BLKTECHCLT -t.

Promóció
ForrásVice
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3