Shia LaBeouf legújabb forgatókönyvét a Minor Modificationt állítólag a Brockhamptomból is ismert zenész, Kevin Abstract inspirálta.

LaBeouf már korábban is szeretett volna rapperfilmet készíteni

Shia LaBeouf színészi karrierje mellett – főszerepet kapott Olivia Wilde új filmjében – az írói ambícióit is igyekszik ápolni.

Kevin Abstract
Kevin Abstract Érdekes Élete Kerül Filmvászonra / Fotó: Rca

Az írók és filmkészítők számára működő The Black List platformon Shia LaBeouf izgalmas forgatókönyve is helyet kapott. A történet cselekménye Kevin Abstract rapper életét dolgozza fel. 2009-ben LaBeouf már szeretett volna életrajzi filmet készíteni egy független rapperről, Cage-ről, ami akkor nem valósult meg. Most, 11 évvel később viszont úgy tűnik a projekt valósággá válhat.

Shia LaBeouf újra összejött volt feleségével, Mia Goth-tal

Shia LaBeouf-ról mostanában nem sokat hallani. Sokan bukott színészként emlegetik, hiszen többen is beszámoltak már arról, hogy LaBeouf-fel dolgozni igazi rémálom. A színész köztudottan nincs tekintettel a környezetére. Mindazonáltal épp a napokban írtunk arról, hogy a Dr. House-ból ismert Olivia Wilde rendezi a Don’t Worry Darling című thrillert, amelyben Florence Pugh és Chris Pine mellett LaBeouf a húzóember.

A filmmel kapcsolatban még nem sok részlet került napvilágra, viszont LaBeouf forgatókönyvét úgy jellemzik, mint életrajzi fikciót, írja a Vice. Egy texasi tinédzser identitáskereséssel, a fontos kapcsolatok megtalálásának nehézségeivel, és szexualitással tarkított küzdelmes életét követhetjük nyomon.

Kölcsönös a szimpátia a színész és a rapper között

A párosítás nem véletlen, hiszen korábban Kevin Abstract úgy jellemezte LaBeouf-ot mint saját hősét és bálványát, azóta a páros már csoportterápiás üléséken vesz részt péntekenként.

A drogtúladagolásban elhunyt Juice WRLD anyja a mentális beteg fiataloknak segít

Carmela Wallace, a néhai rapper Juice WRLD édesanyja szerdán bejelentette, hogy létrehozta a Live Free 999 alapítványt. A jótékonysági szervezet azoknak a fiataloknak nyújt segítséget, akik mentális betegséggel küzdenek, írja a . A Live Free 999 Juice WRLD – valódi nevén Jarad Higgins – tiszteletére jött létre, és elsősorban a függőségekkel, a szorongással és a depresszióval kapcsolatos megfelelő kommunikáció kialakítására koncentrál a hátrányos helyzetű közösségekben.

A duó korábban már dolgozott együtt Abstract tavaly megjelent The Post Truth Truth Issue című kiadványán is. LaBeouf interjút készített a rapperrel, ahol megkedvelte és elismerő szavakkal illette.

Shia Labeouf
Shia Labeouf / Fotó: The Telegraph

“Engedjék meg hogy azzal kezdjem, hogy elmondjam mennyire kiba**ottul megtisztelő, hogy részese lehetek ennek a sz*rságnak. Te vagy a késői életem örömének legnagyobb része” – magyarázta LaBeouf. LaBeouf korábban a Honey Boy című drámában szerepelt, amit nem mellesleg ő is írt, ezért is érdekes az Arizona Baby albummal sikeressé lett rapperrel közös munkája.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet