Úgy tűnik, a Transformers és a Fékezhetetlen színésze, Shia LaBeouf újra összejött volt feleségével, Mia Goth modell-színésszel. 

Nemrég a média titokzatos szőkeként hivatkozott Goth-ra

Shia LaBeouf-ról mostanában nem sokat hallani. Sokan bukott színészként emlegetik, hiszen többen is beszámoltak már arról, hogy LaBeouf-fel dolgozni igazi rémálom. A színész köztudottan nincs tekintettel a környezetére. Mindazonáltal épp a napokban írtunk arról, hogy a Dr. House-ból ismert Olivia Wilde rendezi a Don’t Worry Darling című thrillert, amelyben Florence Pugh és Chris Pine mellett LaBeouf a húzóember.

A balhés színészt összehozták már több celebnővel is, például Robert Pattinson exével, FKA Twigs dalszerző-énekessel. Ám egy “titokzatos szőkével” kapták lencsevégre a Transformers-sztárt.

Shia Labeouf Mia Goth Ujra Egyutt
Shie Labeouf És Mia Goth / Fotó: Backgrid

TMZ és a Daily Mail cikke szerint LaBeouf nagyon jókedvűnek tűnt, fel és alá táncolt a hölgy körül, az pedig nyilvánvaló, hogy forr közöttük a levegő, ugyanis mindenfajta pironkodás nélkül csókolóztak is a lesifotósoknak.

Nem volt felhőtlen a viszonyuk

Az, hogy a környezetére némileg nincs tekintettel, természetesen ez értendő a feleségére is, pontosabban a volt feleségére. LaBeouf és Mia Goth modell-színésznő két éve váltak el – 2012 és 2018 között voltak házasok –, a kapcsolatuk pedig koránt sem volt felhőtlen. A színész egyszer úgy meg is verte a feleségét, hogy A nimfomániás 2. színésznője monoklival volt kénytelen flangálni az utcán.

Shia Labeouf Mia Goth
/ Fotó: Backgrid

A frigy 2018 őszére kifulladt, majd a pár beadta a válást. Azonban a szíve visszahúzhatta exfeleségéhez. A “titokzatos szőkéről” kiderült, volt felesége az. A lesifotók tanúsága szerint újból hordják a jegygyűrűt is. Úgy tűnik, elsimították a nézeteltéréseket és hibának tekintik a szétválást.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet