A BAFTA-díjas (Rising Star, 2008) Shia LaBeouf színész felfüggeszti karrierjét, rehabilitációra vonul, hogy kigyógyuljon alkoholizmusából.

Maga döntött így Shia LaBeouf

A Variety információi szerint Shia LaBeouf színész immár öt hete bevonult egy intézetbe, ahol kezelés alatt áll, bár hogy pontosan mivel kezelik, az nem derült ki. Tehetséggondozó ügynökségétől, a CAA-től is elváltak útjai, bár a lapnak nyilatkozó két forrás szerint a cég nem rúgta ki LaBeouf-öt.

Shia Labeouf Szinesz Rehabilitacio Bantallmazas Pieces Of A Woman
Shia Labeouf Színész / Fotó: Rich Fury / Getty Images

A színész döntött úgy, hogy felfüggeszteti karrierjét, és addig nem vállal újabb munkákat, amíg fel nem épül. Shia LaBeouf legutóbb Mundruczó Kornél drámájában, a Pieces of a Womanben szerepelt, amelynek Oscar-kampányából a botrányok után szép csendben el is távolították. A film főszereplője, Vanessa Kirby esélyes a Golden Globe-díjra is.

Az éveken át botrányok sorát produkáló LaBeouf-öt többször kezelték már rehabilitációs intézetekben, erről szól önéletrajzi ihletettségű filmje, az Édes fiam is, amelyben saját, bántalmazó apját játszotta el.

A színész az alkoholizmusával magyarázta problémáit

Shia LaBeouf-öt decemberben perelte be volt barátnője, FKA Twigs. Az énekesnő állítása szerint ugyanis kapcsolatuk ideje alatt, 2018 és 2019 között a színész fizikailag, szexuálisan és lelkileg is bántalmazta őt.

Kapcsolódó cikk

LaBeouf a New York Timesnak akkor azt nyilatkozta, FKA Twigs vádjai közül több nem igaz, de „nincs abban a helyzetben, hogy megvédhesse magát”. Problémáit alkoholizmusával és poszttraumás stressz betegségével magyarázta, az ügyvédje pedig arról beszélt, hogy ügyfele segítségre szorul, és keresi a megfelelő gyógymódot a hoszú távú felépüléshez.

A karrierje a per után elkezdett mélyrepülésbe kezdeni, hiszen Olivia Wilde új filmjéből, a Don’t Worry, Darlingből kirúgták. Noha kezdetben időpontegyeztetés okozta probléma hivatkoztak, végül kiderült, hogy az FKA Twigs-per implikálta mindezt. Tavaly áprilisban beszámoltunk arról egyébként, hogy Mia Goth-tal újra egy párt alkotnak, aki korábban felesége volt és bántalmazta.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet