A 26 éves Shylah Rodden életre szóló sérüléseket szenvedett, miután tavaly szeptemberben elütötte egy hullámvasút – de állítólag most kiengedték a kórházból.

Shylan Roddent tavaly szeptemberben ütötte el egy hullámvasút Melbourne-ben, miután a sínekre lépett, hogy visszaszerezze az elejtett telefonját, írjaDailyStar.

A rendőrség szerint a vidámparki kocsi 43 mérföld/órás (közel 70 kilométer/órás) sebességgel haladt, amikor összeütközött Shylah-val, aki 9 méterre a levegőbe repült.

Rodden édesapja elmondta, hogy a lánya agysérülést szenvedett a balesetben, és alig maradt olyan csontja, amely nem tört el. “Még az orvosok is azt mondták, hogy rég nem láttak ilyen rosszat” – vallotta be az apa. Shylah orvosilag kiváltott kómába került, de novemberben kihozták onnan, és egy másik egészségügyi intézménybe helyezték át. Még mindig képtelen kommunikálni. 

A balesettel kapcsolatos nyomozás folyamatban van. Az még nem derütl ki, hogy a hullámvasút üzemeltetőjét vád alá helyezik-e. A baleset azután történt, hogy Shylan 2021-ben autóbalesetet szenvedett, ami után újra meg kellett tanulnia járni.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

csuti kulcsar edina gwm

Csuti: Nekem nem jó, ha Edináék veszekszenek

Szabó András Csuti mondataiból arra lehet következtetni, hogy Kulcsár Edina és G.w.M kapcsolatában bőven akadnak mélypontok, viták és anyagi nehézségek is. Mindeközben az egykori házasok között béke és nyugalom honol.