Szokatlanul őszintén vallott a világsztár betegségéről

Sia, a Chandelier sláger énekesnője és szerzője magához képest szokatlanul őszintén vallott a betegségéről.

Az ausztrál popsztár hivatalos Twitter-oldalán osztotta meg rajongóival, milyen betegségben szenved. Mint írta, ritka, örökletes kór, az Ehlers-Danlos-szindróma (EDS) miatt krónikus fájdalom nehezíti meg az életét, írta a CNN.

sia énekesnő betegsége chandelier
A 43 éves énekesnő betegségéről vallott / Fotó: Getty Images

Az énekesnő a bejelentést továbbfűzve azt írta, hogy szeretné elmondani mindenkinek, aki testi vagy lelki fájdalmakkal küzd, hogy szereti őket, és ki kell tartaniuk.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Az élet kibaszottul nehéz, a fájdalom demoralizáló, de nem vagytok egyedül[/perfectpullquote]

– tette hozzá.

No Title

Hey, I’m suffering with chronic pain, a neurological disease, ehlers danlos and I just wanted to say to those of you suffering from pain, whether physical or emotional, I love you, keep going. Life is fucking hard. Pain is demoralizing, and you’re not alone.

A 43 éves énekesnő bejelentése egyébként főleg azért érdekes, mert általában a lehető legkevesebbet mutatja meg magából, és még a koncertjein is hatalmas parókákkal takarja el az arcát.

Valaki megpróbálta ellopni Sia pucérkodós képeit, úgyhogy Sia inkább maga posztolta ki őket / ContextUs

Mikor Sia felfedezte a weboldalt, ami egy tök régi lesifotót akart eladni meztelen mivoltáról, inkább fogta és önmaga posztolta ki azt. A felismerhetetlenné pixelezett fotót egy paparazzi ügynökség, a FameFlyNet lőtte, ahogy az a vízjelen is látszik.

Az EDS a kötőszöveti rendellenességek egy csoportja, amit a kollagén meghibásodása vagy csökkenése okoz. A szindróma elsősorban a kötőszöveteket érinti, és számos tünettel jár a mindennapos ízületi fájdalmaktól kezdve az extrém fáradtságig. Az EDS-nek 13 típusa ismert, gyógymód azonban egyikre sincs.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból