Sigourney Weaver megerősítette a hírt: szerepelni az fog az új Szellemírtók filmben

A Jason Reitman által rendezett új Szellemírtók filmben visszatérnek a régi szereplők is, így Sigurney Weaver is, aki megerősítette a hírt.

A hírek szerint az eredeti Szellemírtók legendás színésznője, Sigourney Weaver visszatér Dana Barrett szerepében, az egyelőre cím nélküli Jason Reitman rendezte új Szellemírtók filmben, írja a Joblo.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Őrült jó lesz újra együtt dolgozni ezekkel a srácokkal [/perfectpullquote]

– utalt a színésznő arra, hogy Bill Murray és Dan Aykroyd is visszatérnek a filmben.

Túl sok információt nem osztott meg a színésznő a projekttel kapcsolatban, de már ezek is nagyon lelkesítőek a rajongók számára.

sigourney weaver szellemírtók új rész
Az Alien-filmekből is ismert Sigourney Weaver / Kép: Wired

Az Ivan Reitman rendezte 1984-es Szellemirtókban Weaver játszotta Dana Barrett New Yorkban élő profi zenészt, aki a paranormális nyomozók első ügyfele volt. A karaktere romantikus viszonyba keveredett a Bill Murray által játszott Dr. Peter Venkmannal. Weaver karaktere a Szellemirtók 2. részében is szerepelt, amelyben a gyermekét egy gonosz démon akarta megszerezni.

A Szellemírtók előzményfilmjének forgatókönyvét az eredeti film sztárja Dan Aykroyd írta

Dan Aykroyd a Canadian Press számára adott interjúban számolt be a következő filmről, és még számos Szellemírtókhoz kapcsolódó projektről. A film a szellemírtó csapat, Peter Venkman, Egon Spengler és Ray Stantz fiatalkori kalandjait követi nyomon. Aykroyd már át is adta a forgatókönyvet Jason Reitman rendezőnek. “Ha megvalósul az előzményfilm, az csak a kezdet lesz.

Az új Szellemírtók sztorija egy családról szól, akik egy kisvárosba költöznek, ahol sötét titkokkal kell szembenézniük.

Sigourney Weaver szellemírtók
Szellemírtók legendás színésznője Sigourney Weaver visszatér Dana Barrett szerepében / Kép: Screenrant

A film főszereplőjét, az egyedülálló anyát Carrie Coon alakítja, míg a fiát Finn Wolfhard, a lányát pedig Mckenna Grace játsszák majd. Murray és Aykroyd neve is felmerült a projekt kapcsán, de most, hogy Sigourney Weaver megerősített a filmbe való visszatérését számolhatunk velük is a szereplők között.

via GIPHY

Jason Reitman Szellemírtók filmje 2020. július 10-én kerül a mozikba.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból