Nagy feladatra vállalkozott a Boldog halálnapot! rendezője a Sikoly-remake-kel

A kilencvenes évek tinihorrorját is rebootolják, Christopher Landon rendezheti az új Sikoly-filmet, írja a Joblo.

A múlt hónapban arról pletykáltak a Blumhouse filmstúdió háza táján, hogy Christopher Landon író-rendezővel a Boldog halálnapot! harmadik részén dolgoznak. Landon viszont Twitteren cáfolta az ezzel kapcsolatos híreszteléseket.

Ghostface Scream reboot
A Sikoly című horror ikonikus maszkos figurája Ghostface/ Kép: Syfy Wire

A legújabb hírek már arról szólnak, hogy a Blumhouse októberben kezdi forgatni Atlantában Landon új horrorfilmjét, amely a Sikoly-reboot lehet. Ezt az is alátámasztja, hogy az év elején a Blumhouse vezetője, Jason Blum azt nyilatkozta, tárgyal a Sikoly– és a Hellraiser-franchise átvételével kapcsolatban.

A Sziklák szeme rendezője feltámasztaná Freddy Kruegert

A Magasfeszültség és a Sziklák szeme rendezője, Alexandre Aja új filmje, a már dübörög a mozikban. A Préda egy hurrikán sújtotta kisvárost rettegésben tartó aligátorról szól. Azonban Aja a pletykák szerint már azon töri a fejét, hogy rebootolná Wes Craven klasszikus rémtörténetét a Rémálom az Elm utcában t.

Christopher Landon rendező a Boldog halálnapot! két részével bizonyította, készen áll a feladatra, hogy megrendezze a kultikus horrorfilm remake-jét.

christopher landon boldog halálnapot
Christopher Landon már bizonyított a horrorfilmek területén / Fotó: Zimbio

A léc magasan van, hiszen az eredeti Sikoly-filmeket a horrorfilmek nagymestere, Wes Craven rendezte, akinek a Rémálom az Elm utcában-franchise létrejöttét is köszönhetjük.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból