Nagy feladatra vállalkozott a Boldog halálnapot! rendezője a Sikoly-remake-kel

A kilencvenes évek tinihorrorját is rebootolják, Christopher Landon rendezheti az új Sikoly-filmet, írja a Joblo.

A múlt hónapban arról pletykáltak a Blumhouse filmstúdió háza táján, hogy Christopher Landon író-rendezővel a Boldog halálnapot! harmadik részén dolgoznak. Landon viszont Twitteren cáfolta az ezzel kapcsolatos híreszteléseket.

Ghostface Scream Reboot
A Sikoly Című Horror Ikonikus Maszkos Figurája Ghostface/ Kép: Syfy Wire

A legújabb hírek már arról szólnak, hogy a Blumhouse októberben kezdi forgatni Atlantában Landon új horrorfilmjét, amely a Sikoly-reboot lehet. Ezt az is alátámasztja, hogy az év elején a Blumhouse vezetője, Jason Blum azt nyilatkozta, tárgyal a Sikoly– és a Hellraiser-franchise átvételével kapcsolatban.

A Sziklák szeme rendezője feltámasztaná Freddy Kruegert

A Magasfeszültség és a Sziklák szeme rendezője, Alexandre Aja új filmje, a már dübörög a mozikban. A Préda egy hurrikán sújtotta kisvárost rettegésben tartó aligátorról szól. Azonban Aja a pletykák szerint már azon töri a fejét, hogy rebootolná Wes Craven klasszikus rémtörténetét a Rémálom az Elm utcában t.

Christopher Landon rendező a Boldog halálnapot! két részével bizonyította, készen áll a feladatra, hogy megrendezze a kultikus horrorfilm remake-jét.

Christopher Landon Boldog Halálnapot
Christopher Landon Már Bizonyított A Horrorfilmek Területén / Fotó: Zimbio

A léc magasan van, hiszen az eredeti Sikoly-filmeket a horrorfilmek nagymestere, Wes Craven rendezte, akinek a Rémálom az Elm utcában-franchise létrejöttét is köszönhetjük.

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból

ajandek a jovobol, uj kutyuk, uj technologia, hasznos kutyuk, hasznos technologia, hasznos targyak9

10 ajándék a jövőből, amit már most megvehetünk

A kiterjesztett valóság egyre elterjedtebb. Ez a technológia lehetővé teszi, hogy úgy nyisd ki az ajtót, hogy a jelszót egy virtuális billentyűzeten gépeled be, amit csak te láthatsz. De használhatod szórakozáshoz is, például játszhatsz rajta olyan játékokat, mint a biliárd, és láthatod a golyók pályáját az asztalon.

titkok repulogeprol, titkok utaskiseroktol, repulogepes kisokos10

10 titok a repülőről, amit a légiutas-kísérők nem mondanak el

A légi marsallok inkognitóban repülnek, és szükség esetén megnyugtatják a zavart keltőket, vagy ártalmatlanná tesznek akár egy terroristát is. Az USA-ban, Franciaországban, Kanadában és sok más országban légi marsall szolgálat működik, erről még film is készült.

Nincs több cikk