Simicska atombomba helyett lassú mérget engedett a levegőbe

Úgy látszik, hogy az elhíresült „Orbán egy geci” mondatával a sokak által remélt atombomba helyett Simicska Lajosnak egy lassabban ható mérget sikerült a levegőbe engednie. Az O1G-re rövidült mondat egyre több helyen tűnik fel és nem csak Magyarországon.

Ahogy a 444.hu olvasói fotóján látszik, az O1G felirat a Leake Street Arches, London legnagyobb legálisan graffitizhető területén is megjelent. A helyen, ahol mindenki szabadon fújhat a falra, most valaki azt írta fel, hogy Orbán egy geci, illetve mellette egy szív és Hungary felirat látható.

353735
Simicska “atombombája”? O1G / Fotó: 444

Az O1G felirat egyébként a londoni nagykövetség előtt is látható volt a járdán.

Lassan kész Orbán nagy műve, az 1944 utáni időszak kiradírozása

Orbán Viktor január első munkanapját a Várban, a Karmelita kolostor átalakított épületében kezdi, az épületet először az ígéretek ellenére sem láthattuk, majd mégis körbevezették az Indexet (illetve megjelent a kormánylap Origón is egy cikk az épületről, URL-jében a bejárás előtti nap dátumával).

Korábban a 168 Óra írta meg, hogy a rabszolgatörvény megszavazása után kezdődött tüntetéssorozat egyik fő elemévé lett logót valakik Egyiptomban a tengerparton rakták ki kavicsból.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból