Követem Events ERROR 404: Egy felolvasás sosem csendes, itt senki nem...

ERROR 404: Egy felolvasás sosem csendes, itt senki nem idegen – Jön Simon Márton és a Holdudvar közös estje, az ERROR404

Promóció

Az Ars-csoport rendezi meg az Error 404 eseményt. A kulturális rendezvényen fellép Simon Márton költő, slammer, akinek a felolvasásaihoz a Holdudvar nevű zenei formáció hangszeres szekciója szolgáltatja majd az aláfestést.

Promóció
- Advertisement -

Simon Márton tavaly elnyerte az egyik legrangosabb irodalmi díjat, a Horváth Péter Ösztöndíjat. Három köteten van túl, legutóbbi A rókák esküvője. De sikeres slammernek is mondhatja magát, Boros Leventével pedig már spoken word albumot is megjelentettek.

A Rókák esküvője nyerte el az egyik legrangosabb irodalmi díjat – Simon Márton kapta a Horváth Péter Ösztöndíjat

Keresztury hangsúlyozta az ösztöndíj létrehozásának jelentőségét a kortárs magyar irodalom, legfőként pedig a fiatal írók, irodalmárok támogatására fordított anyagi források szűkössége idején. A nettó 6.000 eurós ösztöndíj célja a legtehetségesebb pályakezdők, a már rendszeresen publikáló, a tárgyévben új kötettel jelentkező, 35 évesnél nem idősebb szerzők támogatása, számukra egy évnyi nyugodt munkakörülmények biztosítása, új művek megszületésének ösztönzése, a kiadott mű németországi megjelentetésének elősegítése.

A Holdudvar fiúbanda – ezt különösen hangsúlyozzák a srácok. Elsősorban hiphop formáció, de a műfajok keverése a zenei irányelvük része. Sőt, azt sem tudják megmondani, hányan alkotják a Holdudvart. Az biztos, mint mondják, 12-nél több. Első felvételük Balatonkarattyán zajlott, ahol rögzítették az ATM című mixtape-t. Az ERROR 404 színpadán adják el először az ATM dalait.

HOLDUDVAR – YAKUZI [A]

YAKUZI_ az ATM mixtape-ről.

Az elmúlt évben ezen korong utómunkáin dolgoztak, finomítottak rajta. Két dal meg is jelent ennek következményeként: Eltáv és Yakuzi.

Velük lép kollabra Simon Márton, aki az új kötetének verseiből olvas fel, de egészen friss szövegeket is megismertet az érdeklődőkkel.

Először a költő lép a színpadra, majd a felolvasás után a Holdudvar rapkoncertje következik. Az esemény témáját a vaporwave adja. A szervezők, az Ars-csoport azt ígéri, a látványvilágban és egyéb meglepetésben is igyekezik ennek eleget tenni.

SOLD OUT! Error 404 – Simon Márton és a HOLDUDVAR @A38

Art event in Budapest, Hungary by Ars – Artistic Streaming and 3 others on Friday, March 8 2019 with 693 people interested and 129 people going. 16 posts…

Valami ilyesmire számíthatunk, mint fentebb a videó.

ERROR 404 az A38 Hajón

Mint mondják, ezzel adnak összművészeti jelleget az ERROR 404-nek. Így jön közös platformra a magaskultúra és a trashkultúra.

Pedofil mikulások, erdélyi kopjafák, fegyverlábú amazonok – a trashkultúra évtizedét éljük?

Ülünk a házibuliban, mikor valaki megszólal: “nyomjunk már valami trash fost srácok, röhögni akarok”!Másnaposan fetrengünk valamelyik kávézóban; megkérdezzük hasonló állapotban vegetáló haverunktól: “milyen volt a tegnapi Instant? Hát, vágod, ilyen nagyon trashzenék mentek, de be voltam baszva, úgyhogy elverettem valahogy.” Kómásan tántorgunk le a koliból az egyetemre, mikor periférikusan észrevesszük az üzenőfalra kifüggesztett cetlit: 18:30 Klubszoba, közös trashflim nézés.

Mint mondja az Ars-csoport, egy felolvasóest sosem csöndes, egy folyóirat sosem kiszámítható, egy koncerten sosincsenek idegenek.

Facebook-esemény: ITT

Időpont: 2019. március 8., péntek, 20 óra

Helyszín: A38 Hajó, Kiállítótér, Budapest

Jegyár: 1 000 HUF

Jegyigénylés: ITT

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3