Nézem Film A gyerekmolesztálási ügy miatt a Simpson család producerei visszahívták...

A gyerekmolesztálási ügy miatt a Simpson család producerei visszahívták a Michael Jackson-epizódot

Promóció

A Michael Jackson elleni gyerekmolesztálási vádak ismét előtérbe kerültek egy frissen megjelent dokumentumfilm kapcsán. A Simpson család sorozat producerei úgy döntöttek, jobb, ha visszahívják minden platformról azt epizódot, amiben Jackson hangja is szerepelt.

Promóció

Ezen a héten jelent meg a képernyőkön a Neverland elhagyása. A kétszer kétórás dokumentumfilm a James Safechuckkal és Wade Robsonnal készített interjúkból áll, amiben azt állítják, Michael Jackson szexuálisan abuzálta őket gyerekkorukban.

A BBC egy Michael Jackson-dokumentumfilmmel versenyez a Leaving Neverland-del

A BBC dokumentumfilmje Jackson teljes életét fogja összefoglalni, szemben riválisával, a Channel 4 filmjével. A Leaving Neverland kizárólag a popsztárt ért gyermekzaklatási vádakra fókuszál. A Wade Robson és James Safechuck tanúvallomásából álló film hatalmas botrányt kavart. Jackson családja tagadta a vádakat és azzal fenyegetőzött, beperli a forgalmazó HBO-t és Channel 4-t.


Az alkotás hatalmas botrányt kavart, az énekes családja beperelte az HBO-t egy 1992-es szerződés megszegése miatt, és a rajongók még tüntettek is a film megjelenése miatt. Viszont sokan elbizonytalanodtak Jackson ártatlanságát illetően hallva a fájdalmasan részletes visszaemlékezéseket.

Az A Simpson család 1991-ben megjelent, Ki őrült, ki nem című epizódjában Jackson kölcsönözte hangját az egyik karakternek. A történet szerint Homer egy pszichiátriai gondozóban találkozik Leon Kompowsky-val, aki azt állítja, hogy ő egy popsztár, és Jackson híres moonwalkját is bemutatja. Csak évekkel később erősítették meg a pletykát, miszerint a karaktert valóban Jackson szólaltatta meg.

A szexuális visszaélések a német katolikus egyházat is megrengetik

A német egyházakról, köztük a katolikusról idáig humanitárius, menekülteket segítő tevékenységük kapcsán írtunk. Most azonban fény derült a német katolikus egyházban elkövetett súlyos és jelentős mértékű szexuális visszaélésekre. A több évtizedes pedofil bűncselekményekről szóló vádakkal a klérusnak az után kell szembenéznie, hogy ismertették egy nagyszabású nyomozás eredményét a Német Püspöki Konferencia őszi, fuldai nagygyűlésén.

A sorozat producerei úgy döntöttek, nem sugározzák többet egyetlen platformon sem az epizódot. James L. Brooks azt nyilatkozta, az összes producertársával egyetértettek a döntésben. Szerették a Jacko-epizódot, sok kellemes emlékük fűződött hozzá, de az események nem engedik, hogy ezek az emlékek maradjanak.

Mindenféle könyvégetés ellenzője vagyok. De ez a mi könyvünk, és kivehetünk belőle egy fejezetet

idézte a The Guardian.

Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A legszürreálisabb ötletek, hogyan védheted meg magad a koronavírus ellen

A kínai emberek saját kezükbe vették a sorsukat, maguknak gyártanak védőmaszkokat!

A pillanat, amikor az álmodozó turistát elgázolja a valóság

Nem véletlen, hogy egyes helyeken már turistaadót szednek.

Színésznők, akik nem szégyellik terhes alakjukat és döngő lépteiket

Bátran pózolnak fürdőruhában, domború hassal is és döngő léptekkel, ezek a büszke anyukák.
Promóció

a szerk. ajánlása

Tudtad? Kultúránként egészen mást jelent, amit a kezünkkel csinálunk

Ami egyik helyen a kedvesség jele, az máshol durvaságnak számít.

A nosztalgiavonat átrobogott a vásznakon – Ezek voltak 2019 legjobb külföldi filmjei a ContextUs szerint

Volt egyszer egy 2019-es év, amelyben korunk legnagyobb mesterei és feltörekvő tehetségei egyaránt megmutatták, hogyan is kell filmet készíteni.

Ezek minden idők legdrágábban elkelt festményei

Cikkünkben górcső alá vesszük a valaha legdrágábban elkelt tíz festményt, és arról is esik pár szó, miért kerülnek bizonyos festmények többe, mint mások.
Promóció

ez is érdekeltéged
<3