Sipos Péter kendőzetlenül mondta el a véleményét a hazai tehetségkutatókról. Az Irigy Hónaljmirigy énekese egyáltalán nincs jó véleményen a magyar tehetségkutatókról, de Oláh Ibolyáról is elmondta a véleményét.
Szembe Sorel podcast műsorában mondta el véleményét a hazai tehetségkutatókról Sipos Peti, aki nem köntörfalazott, kimondta, hogy ma már nincsenek igazi tehetségek ezekben a műsorokban, a botrány vette át a főszerepet bennük.
Sipos Peti szerint egy-egy megbotránkoztató karakter kerül a tehetségkutatók középpontjába, a valós tehetségek nem kapnak teret.

Kapcsolódó cikk

„Hát tudjuk, hogy működik ez. Kamu az egész, full kamu. És nem azok nyerik meg a tehetségkutatókat, akinek meg kellene nyerni, hanem aki most már érdekes. Elmentek a műsorok egy valóságshow-irányba, és már rég nem az éneklésről szólnak, hanem hogy ki az, aki érdekes, és ki az, akiben látnak fantáziát. Esetleg, hogy tovább ki lehet szipolyozni, lehet belőle még úgymond pénzt csinálni, a tévénél foglalkoztatni. Hát nézd meg, hogy kik vezetnek műsorokat manapság” – foglalta össze véleményét Sipos Peti, írja a story.hu.
Az Irigy Hónaljmirigy énekese szerint Magyarország egyik legnagyobb hangja nem más, mint Oláh Ibolya, aki nagyon megérdemli a sikert.
„Nála tehetségesebb csajt én keveset láttam, elképesztően jó hangja van. Én azt gondolom, hogy ő nagyon sok évet elfecsérelt. Amikor ő ott volt a csúcson, és ha megragadja a sikert, akkor nagyon nagy karriert futhatott volna be, de nem élt a lehetőségekkel annyira. Most újra visszajött egy kicsit persze, de sok évig nem is hallottunk róla, hogy mivel foglalkozik” – mondta Sipos Peti.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet