Slav Wojcik személyi edző „meghalt” a műtőasztalon, és „különböző dimenziókból ki-be” sodródott, miközben a halálos szepszis elzárta az összes fő szervét, mielőtt visszahozták az életbe.

Egy szepszisben „meghalt” férfi azt mondja, élénken emlékszik arra, hogy a kórházban lenézett élettelen testére, miközben az orvosok kétségbeesetten dolgoztak a megmentésén, írja a DailyStar.

Slav Wojcik személyi edző 2021 májusában betegedett meg szepszisben. A 42 éves férfi először remegni és szédülni kezdett. Lefeküdt abban a reményben, hogy egy jó alvás után jobban érzi magát, de állapota gyorsan romlani kezdett.

Felesége bevitte a kórházba, ahol az orvosok rájöttek, hogy szepszisben szenved – egy potenciálisan életveszélyes állapotban, amely egy gyulladásos válaszreakció, a páciens immunrendszere túlreagálja a fertőzést, és megtámadja saját szöveteit és szerveit.

Egy ponton volt egy olyan élményem, amikor a testemen kívül voltam, és láttam magam az ágyon, amikor magammal beszélek. Olyan volt, mintha különböző dimenziókból jöttem volna ki és be

– emlékezett vissza.

A férfi próbált figyelni arra, amit az orvosok mondanak neki, és végül megbékélt a helyzettel, és készen állt a halálra. 

Három napig kezelték az intenzív osztályon, mire az állapota normalizálódni kezdett. A szepszis szívelégtelenséget okozott, és hat hétbe telt, mire felgyógyult.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet