Snapchat-videó készítése közben zuhant ki a mozgó autóból a brit nő

Kizuhant egy brit nő a mozgó autóból, miközben a Snapchat közösségi oldalra készített videót. Szerencséjére nem jött utána senki.

Elveszítette az egyensúlyát

A brit M25-ös autóúton baleset történt, mert egy nő videót készített a Snapchat közösségi oldalra, írja a The Guardian. A brit rendőrség beszámolója szerint az eddigi információk szerint amikor videót készített, kihajolt az ablakon, azonban elveszítette egyensúlyát, és az úttestre esett szombat délután.

snapchat video brit no kihajol mozgo auto
Képünk illusztráció / Fotó: Pixabay

Szerencséjére nem jött senki épp utánuk.

Nincsenek szavak

A brit forgalmi rendőrség szerint csak a szerencséjén múlt, hogy nem halt meg vagy nem lett komolyabb sérülése.

Óvatosan a szelfi-szűrőkkel! A Snapchat-diszmorfia a testképzavar új fajtája

A Snapchat-filterek izgalmas szelfie-játékokra invitálják a felhasználókat, és használatuk egyre jobban elterjedt az utóbbi években. Egy arcplasztikával foglalkozó szervezet által nemrég publikált (JAMA Facial Plastic Surgery Viewpoint) tanulmány szerint azonban ezek az appok nagyban torzíthatják a testképet. A dolog olyan súlyos problémát jelent, hogy az emberek saját filterezett szelfijeikkel fordulnak a plasztikai sebészhez, hogy minél inkább e torz képhez hasonlítsanak.

A helyszínen mentők látták el, a rendőrség nem intézkedett vele szemben, de a rendőrség a Twitter-oldalán a #nowords, azaz a nincsenek rá szavak hashtaggel rakták ki az esetet.

Tavaly egyébként a brit kormány belengette, hogy betiltja országában az Instagramot egy 14 éves lány halála miatt.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból