Snapchat-videó készítése közben zuhant ki a mozgó autóból a brit nő

Kizuhant egy brit nő a mozgó autóból, miközben a Snapchat közösségi oldalra készített videót. Szerencséjére nem jött utána senki.

Elveszítette az egyensúlyát

A brit M25-ös autóúton baleset történt, mert egy nő videót készített a Snapchat közösségi oldalra, írja a The Guardian. A brit rendőrség beszámolója szerint az eddigi információk szerint amikor videót készített, kihajolt az ablakon, azonban elveszítette egyensúlyát, és az úttestre esett szombat délután.

Képünk illusztráció / Fotó: Pixabay

Szerencséjére nem jött senki épp utánuk.

Nincsenek szavak

A brit forgalmi rendőrség szerint csak a szerencséjén múlt, hogy nem halt meg vagy nem lett komolyabb sérülése.

Óvatosan a szelfi-szűrőkkel! A Snapchat-diszmorfia a testképzavar új fajtája

A Snapchat-filterek izgalmas szelfie-játékokra invitálják a felhasználókat, és használatuk egyre jobban elterjedt az utóbbi években. Egy arcplasztikával foglalkozó szervezet által nemrég publikált (JAMA Facial Plastic Surgery Viewpoint) tanulmány szerint azonban ezek az appok nagyban torzíthatják a testképet. A dolog olyan súlyos problémát jelent, hogy az emberek saját filterezett szelfijeikkel fordulnak a plasztikai sebészhez, hogy minél inkább e torz képhez hasonlítsanak.

A helyszínen mentők látták el, a rendőrség nem intézkedett vele szemben, de a rendőrség a Twitter-oldalán a #nowords, azaz a nincsenek rá szavak hashtaggel rakták ki az esetet.

Tavaly egyébként a brit kormány belengette, hogy betiltja országában az Instagramot egy 14 éves lány halála miatt.

A szerk. ajánlása

Címlapról

A hónap legnépszerűbb cikkei

Top sztorik a rovatból