Snoop Doggot és egy társát nevezték meg egy névtelen nő ellen, 2013-ban Kaliforniában elkövetett állítólagos szexuális zaklatásról és bántalmazásról szóló perben.

A keresetben az áll, hogy a nő azért nem kapott meg egy állást, mert nem volt elég lelkes

A névtelen nő – színész, modell és táncos – azt állítja, hogy miután 2013. május 29-én részt vett egy Snoop Dogg-koncerten, a rapper munkatársa, Don „Magic” Juan felajánlotta neki, hogy hazaviszi, de elaludt az autóban, és akarata ellenére a férfi otthonába vitték. Másnap reggel Juan állítólag „a nő szájába kényszerítette a péniszét”, írja a The Guardian.

Másnap Juan állítólag elvitte a nőt Snoop Dogg stúdiójába, hogy megnézze, felvenné-e egy szerepre egy televíziós műsorban. A kereset szerint a rapper sarokba szorította őt WC-használat közben, orális szexre kényszerítette, majd „maszturbálni kezdett, és [a nő] mellkasának és nyakának alsó részére ejakulált”. A keresetben az állt, hogy azért nem kapta meg a televíziós állást, mert „nem volt hajlandó készségesen és lelkesen végezni orális szexet”.

Snoop Dogg tagadta a szexuális bántalmazásról szóló vádat

A nő, akire a keresetben Jane Doe-ként hivatkoznak, bepereli Snoop Doggot, más néven Calvin Cordozar Broadus Jr-t az emberkereskedelem áldozatainak védelméről szóló törvény megsértése, szexuális bántalmazás és szexuális zaklatás miatt. Juan neve is szerepel a perben.

A The Guardian felvette a kapcsolatot a Snoop Dogg képviselőivel, hogy észrevételt tegyenek. Törölt egy Instagram-bejegyzést, amelyben a következőket írta: „Itt az aranyásók szezonja… legyetek óvatosak … vigyázzatok magatokra… És… Tartsátok kicsinek a körötöket.”

Snoop Dogg új albuma, a BODR (Bacc on Death Row) február 11-én jelenik meg. Az új albummal tért vissza a Death Row Recordshoz, a legendás hip-hop kiadóhoz, amelyet immár ő vezet, miután a hét elején felvásárolta a céget.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet