Nézem Film Tizenhat év után Sofia Coppola és Bill Murray újra...

Tizenhat év után Sofia Coppola és Bill Murray újra összeáll

Promóció

A rendező, Sofia Coppola és a színész, Bill Murray az Elveszett jelentés óta nem dolgozott együtt. Jövőre azonban elkészül új közös filmjük. Murray pedig még két zombifilmben is feltűnik.

Promóció
- Advertisement -

Az On the Rocks egy kicsapongó apa és lánya kapcsolatát meséli el. Murray lányát Rashida Jones alakítja. A történet szerint a lány megpróbálja újra felvenni a kapcsolatát az apjával. Együtt fedezik fel New York városát, ahol kezdetét veszi kettőjük kalandja.

Újra együtt / Fotó: NME

A film az A24 és az Apple egyik első közös projektje, miután utóbbi új streaming platformot indít. Az Apple már egy ideje együtt dolgozik Jennifer Anistonnal, Steven Spielberggel, Reese Witherspoonnal és más hírességekkel. Amellett, hogy még több filmet tölthetünk le, mint amennyire valaha is időnk lesz, Bill Murray is többet fog feltűnni a képernyőn.

Timotheé Chalamet a következő filmjét A Grand Budapest Hotel rendezőjével forgatja

Wes Anderson rendező következő élőszereplős filmje a The French Dispatch címet viseli, írja a . A filmet Dél-Franciaországban forgatják, és a rendező korábbi filmjeinek sztárjai is szerepet kaptak benne, úgy mint Frances McDormand, Tilda Swinton és Bill Murray. Timotheé Chalamet meleltt feltűnik még a filmben Jeffrey Wright és Benicio del Toro is – számolt be a filmről a Dazeddigital.

A színész tavaly Wes Andersonnal állt össze, hogy Boss hangját kölcsönözze a nagysikerű A Kutyák szigete című animációs alkotásban. Úgy látszik gyümölcsöző volt a közös munka, mert újabb filmen dolgoznak együtt (The French Dispatch). Partnerei között olyan nagynevű színészek szerepelnek, mint Timothée Chalamet, Saoirse Ronan és William Defoe. Két zombifilm is esedékes idén, a Zombieland 2 és a The Dead Don’ Die. Úgy látszik, Murray karrierje örök és töretlen.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3