Sofia Sunshine hamar nagy sikereket ért el az OnlyFans platformon felnőtt tartalmaival, de egy betegség után megcsappant iránta az érdeklődés. Mellnagyobbítással próbálta visszahozni az elvesztett nézőket.

Sofia Sunshine szegénységből jött, de az OnlyFans-re csatlakozva hamar nagy bevételekre tett szert. Viszont egy hasnyálmirigy-gyulladás következtében sokat fogyott, és a mellméretéből is sokat vesztett, ami hamar az üzlet rovására ment, írjaPromotions.

Miután 32D-s melle 32B-re csökkent, sokan lemondták előfizetésüket a tartalmaira, így jelentősen megcsappant a bevétele. 

A legtöbb srác azért nézi a tartalmaimat, mert szeretik a nagy melleim, így nélkülük tartalmat csinálni szinte lehetetlen volt. Majdnem minden megtakarításomat kajára költöttem és borzalmasan éreztem magam.

A lány önbizalomhiánnyal és depresszióval küzdött, így anyja közbelépett, és felajánlotta, hogy kifizeti neki a mellnagyobbító műtétet. A beavatkozás jól sikerült, Sofia visszaszerezte az önbizalmát, és a bevételei is visszaálltak a régire.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet