Sokat elárul a személyiségedről, ahogyan a telefonodat tartod

Nem kell más telefonjában kutakodnunk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen tulajdonságokkal rendelkezik. Elég azt megfigyelni, az illető hogyan használja a készüléket.

A telefonhasználók négy fő típusa

2020-ban már majdnem elérte a 3 milliárdot az okostelefon-felhasználók száma világszerte. Ez az adat nem csak a  technológia szempontjából fontos, hanem a pszichológiai vetülete is érdekes. Ugyanis az, ahogyan a kezünkben fogjuk a telefonunkat és használjuk, nagyon sok izgalmas dolgot árulhat el rólunk.

A Bright Side négy alapvető kezelési módot különböztetett meg, amelyekhez különféle személyiség tartozik. Állapítsd meg, te általában hogyan szoktad a telefonodat bújni, és vajon illik-e rád az alábbi jellemzés valamelyike.

Egykezes

Telefon Navigalas Szemelyiseg 2

Aki egy kézzel képes pörgetni a hírfolyamot, szörfözni az oldalak között és gépelni, rendkívül magabiztos ember. Szeret nagyot kockáztatni, de csak ésszel, így gyakran bejön a várt eredmény. Az emberi kapcsolatok terén viszont jóval óvatosabb: alaposan meggondolja, kit enged be az életébe. Emiatt az emberek tartózkodó, magának való személynek vélik.

Egy kézzel támaszt, a másik hüvelykujjával navigál

Telefon Navigalas Szemelyiseg 3

Már az, ahogy fogja a készüléket, bölcsességet sugároz. Jók a megérzései, okos, logikus gondolkodású és óvatos. Jópár lépéssel előrébb jár gondolatban, mielőtt cselekszik. Nehéz becsapni, mert mindent alaposan átgondol. De az érzelmek terén korántsem ilyen megfontolt. Gyorsan és meggondolatlanul dönt, ami sokszor bántó lehet a hozzá közel állók számára. Érzelmi ügyekben gyakran ítélkezik mások felett.

A kétkezes

Telefon Navigalas Szemelyiseg 4

A sebesség megszállottja. Gyors, hatékony, képes azonnal dönteni. Hamar alkalmazkodik a változó környezethez és eredményesen cselekszik új helyzetekben is. De az emberi kapcsolatokban nem működik ez a fajta hatékonyság, sőt. Asszertivitása riasztó, emiatt nem igazán tud közel kerülni a kiszemelt személyhez.

A mutatóujjával operáló

Telefon Navigalas Szemelyiseg 5

Igazán kreatív, aki így használja a telefonját. Igyekszik is megvalósítani hétköznapjaiban a rengeteg kiváló ötletét. Szeret egyedül merengeni a következő mesterművén – egy új projekten, egy festményen, egy könyvön –, amivel majd elképesztheti a világot. Az emberi kapcsolatokban viszont a kreativitása félénkségbe csap át, ami gyakran meggátolja, hogy új emberekkel ismerkedjen meg. De ha valakinek sikerül közelebbről megismerni, el lesz ragadtatva a személyiségétől.

További személyiségteszteket találhatsz Életmód rovatunkban: itt például azonnal megtudhatod, ki is vagy valójában!   

Kapcsolódó cikk
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: email

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból

napi 3 kave egeszseges, egeszseges kavet inni, kave ivas

Napi 3-4 csésze kávé még jót is tesz az egészségednek

A kávézás hátrányairól többet lehetett olvasni az elmúlt években, mint az előnyeiről. Ám a legfrissebb kutatások szerint sokkal több pozitív hatása van szervezetünkre, mintsem negatív, így kifejezetten egészséges szokásnak mondható.

jol ismert termek, jol ismert termekek korabban, jol ismert termekek a kezdetekben

10 jól ismert termék legelső példányai

Ezt a többször használható fogamzásgátló eszközt báránybőrből készítették Svédországban, az 1600-as években. A használati utasítása is fennmaradt, amiben azt írják, hogy meleg tejjel kell tisztítani, hogy elkerüljék a nemi betegségek terjedését.

haj egeszseg, haj apolasi tanacsok, haj apolasi tippek, egeszsegtelen haj5

8 dolog, amit a hajad elárulhat az egészségedről

A hajhullás összefüggésben állhat az endokrin rendszerrel és az immunrendszerrel, de lehet a cukorbetegség jele is. Ezért célszerű mielőbb orvoshoz fordulni. Rögtön kétségbe esni azonban felesleges, mert lehet, hogy csak egyszerű vitaminhiányról vagy stresszről van szó.

egeszseges korom, korom egeszseg, beteg kormok tunetei

Így árulják el a körmeid, hogy mennyire vagy egészséges

A köröm alakja, felülete, színe a természetes körömnek gyakorlatilag ablak szervezetünk egészségi állapotára. A rajta észlelhető változásokra éppen ezért érdemes odafigyelni, hiszen nem csak tápanyaghiányt jelezhetnek, de akár olyan komoly betegség tüneteit is mutathatják, mint a rák.

Nincs több cikk