Nagy üzlet van a hibásan kiadott, fémdobozos üdítők körül. Dani Andres esete azt bizonyítja, hogy megéri találni üdítős dobozosokat, amelyek üresek.

Dani Andres bristoli édesanya meghökkent, amikor az egyik üdítő, amelyet venni akart, némileg könnyebb volt. Mint a Mirror brit lap írja:

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]A nő érezte, hogy a doboz sokkal könnyebb a többinél, de ennek ellenére nyoma nem volt a sérülésnek, vagy annak, hogy előtte kinyitották volna.[/perfectpullquote]

Utólag kiderült, hogy tulajdonképpen hibás, selejt termék, és csak véletlenül került a forgalomba.

via GIPHY

Azonban ennek igazán örülhetett Dani Andres, hiszen az üres dobozok rengeteget érnek a piacon. Ennek oka, hogy nagyon különlegességként, kuriózomként vásárolják fel őket – írja a 24.hu

Az interneten megnézte az édesanyuka, vajon mennyit is érhet az a doboz, amely a birtokában van: nem kevesebb mint 19 ezer dollár (5, 7 millió forint). 

Börtönbe megy a gyermekeit kizárólag kólán tartó apa

A férfit nem nevezték meg a témáról születő cikkekben, például itt, de az esetről beszámoló francia média, így az AFP, a La Dépêche és a Le Figaro is azt írja hogy a francia férfi három hónapos börtönbüntetést kapott, és gyermekeit is gyámság alá helyezték.

Tehát ha netán találnál egy bontatlan, tökéletes állapotú üdítősdobozt, akkor gazdag vagy! 

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Nincs több cikk