Követem Trash Az anyuka sokkoló üzenetben követelt ingyen úszóórákat a gyereknek

Az anyuka sokkoló üzenetben követelt ingyen úszóórákat a gyereknek

Promóció

Úgy tűnik, néha már az sem jó, ha az ember jót cselekszik. Egy nagylelkű úszásoktató ingyen órákat kínált gyerekeknek, ennek ellenére az egyik anyuka nem volt elégedett, amikor nem minden úgy ment, ahogy ő akarta.

Promóció
- Advertisement -

Az anyuka egy baráttól értesült az ingyen órákról, és megkérdezte az oktatót, csatlakozhatna-e a fia a csoporthoz. Az oktató jelezte, épp dolgozik, így nem tud azonnal válaszolni, aznap nem lesz óra, de majd szól a következő előtt.

A beszélgetés ezután hamar fordulatot vett. Az anyuka kijelentette, tudja, rugalmas munkaidőben dolgozik, és követelte, hogy gyorsabban reagáljon, és találkozzon a fiával délután egykor. Mint később kiderült, ekkor már dél is elmúlt.

Szívszorító szakító levelet írt az edzőteremnek / ContextUs

Ezernyi oka lehet annak, hogy valaki ki akarjon lépni egy edzőteremből. Néha túl sűrű az időbeosztás, néha az ember elköltözik, vagy rájön, a lustaság miatt nem használja ki a befizetett összeget. A kutatók szerint az őseinknek köszönhetjük, hogy ha tehetjük, a kanapét és a henyélést választjuk az edzés helyett.

Az oktató ezután elmondta, már lemondta az aznapi órát, a stressz miatt nem szeretne tanítani. Az anyuka erre azt reagálta, az még jobb, így taníthatná egyedül a fiát, akinek amúgy is szorongásos zavarai vannak. Az oktató hiába próbálta elmagyarázni, nem oktat mindennap, és semmiképp sem egyénileg.

Miután a válaszai elmaradoztak, az anyuka kifejtette, szerinte a többi szülőtől pénzt kéne kérnie, mivel azoknak kevésbé van szükségük az órára. Azt is felvetette, ezt a fizetést utána neki kellene adnia. Még azzal is fenyegetőzött, bedobja a gyerekét a medencébe, és majd az oktató lelkén szárad, ha belefullad.

Nevetséges, 14 pontból álló listát osztott meg a bébiszittert kereső nő

A háromgyerekes anyuka Facebookon jelentette be, bébiszittert keres gyerekeinek. A 14 pontos lista a követelményekkel annyira abszurd, hogy a hirdetést végül a Reddit en is megosztották a felhasználók. a 3-14 éves gyerekeket nevelő magyar szülők ötödénél is kisebb része, 19 százaléka tud rendszeresen félretenni utódja biztosítására.

A Mirror leírása alapján a Redditen megosztott beszélgetés 7000 kommentet ért. Érthető módon mindenkit lesokkolt az üzenetváltás, egyesek még azt is írták, az emberiség érdekében remélik, hogy csak kamu az egész.

Promóció
ForrásMirror
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3