Soma Mamagésának húsz évébe telt feldolgozni azt a fájdalmat, amit apja okozott neki érzelmi elérhetetlenségével.

Soma Mamagésa Kadarkai Endre műsorában nyílt meg édesapjával való kapcsolatáról, amit a 24.hu. szemlézett. Az énekes elmondása szerint apja fiút szeretett volna, és nem volt megelégedve azzal, hogy végül egy lánnyal bővül a család. 

A férfi nagyon nehezen tudta kifejezni az érzelmeit, ami komoly fájdalmat okozott Somának, akinek húsz évbe telt mindezt feldolgozni. Amikor már negyven éves volt, elkezdett kettejük között kialakulni egy felszínes kapcsolat, de mélyebb dolgokról nem tudtak egymással beszélni. Az énekes édesapja tavaly hunyt el, és bevallása szerint nagyon megszerette és megérezte a lelkét a haldoklási időszakban. 

Akkor már demens volt, és amikor meglátogattam a nyolcvanéves születésnapján, akkor tudtam, hogy lehet, hogy ez az utolsó.

“És akkor volt háromnegyed óránk egyedül, amíg az élettársa elment a közértbe, és ott tudtam, hogy már nincs semmilyen félrebeszélés.”

Elmondtam neki, hogy apa, nagyon-nagyon hálás vagyok mindazért a fájdalomért és küzdelemért, amit a te érzelmi blokkoltságod adott nekem.

“Ebből nekem nagyon komoly tőkém lett, apa, és semmiért ne haragudjál magadra, mert megértettelek téged és megláttalak téged” – emlékezett vissza az énekes.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet