Miután az első promóciós anyagok napvilágot láttak az élőszereplős Sega-játékfigura kalandjait feldolgozó Sonic, a sündisznó című film kapcsán, a rajongók erős ellenállásával kellett szembenéznie az alkotóknak.

A támadások elsősorban Sonic félresikerült kinézetét érték, így a produkció úgy döntött, újraalkotják a karaktert a rajongók – és a Yuji Naka, a Sonic-karakter vezető tervezője – legnagyobb örömére, írja a Design Taxi.

Sonic A Sündisznó Újratervezés
Az Indulatokat Kiváltó Sündisznó-Figura / Fotó: Paramount

A bejelentést maga a film rendezője tette Twitteren, aki megerősítette, hogy figyelembe veszik a negatív visszajelzéseket:

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]A Paramountnál és a Seganál mindannyian arra törekszünk, hogy a karaktert amennyire csak tőlünk telik jobbá tegyük[/perfectpullquote]

– fogalmazott Jeff Fowler.

Yuri Naka köszönetet mondott az ügy kapcsán és méltatta, hogy milyen csodálatos erő rejlik a Sonic-rajongók akaratában.

Sonic Sega Hedgehog
Az Eredeti Sonic-Figura, A Sega Aranytojást Tojó Sündisznója / Kép: Sega

Ritka eseménynek számít a filmiparban, hogy teljesen újramodellezik a főhőst, miután az már megjelent a nyilvános reklámanyagokban is.

Ji Carrey Dr Robotik Sonic
Jim Carrey Ölti Magára Sonic Ősellenségének Dr. Robotiknak A Jelmezét / Fotó: Imdb

A Sonic, a sündisznó című filmben a fő gonoszt nem más alakítja majd, mint Jim Carrey. A színész megjelenését szerencsére nem kritizálták a rajongók, így Carrey fizimiskája változatlan maradhat.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet