Nem várt kritika érte az influenszert, aki 50 BigMacet vett hajléktalanoknak az influenszer

Sophia Begg ausztrál influenszer jótékonykodásból 50 BigMacet vásárolt hajléktalanok számára, és erről videót is készített. Aztán jól lehordták érte.

A Big Mac-kel két szervezetnek segített egyszerre

Sophia Begg TikTok-videójáról a 24.hu is írt, amiben az influenszer azt mutatta be, hogy BigMaceket vásárolt hajléktalanok számára. A videóban a számlát is bemutatta, 50 darab hamburgert osztott szét a rászorulók között, 75 ezer forintnak megfelelő összeget költött az akcióra.

Begg azért a McDonald’s hamburgereit választotta, mert a gyorsétterem McHappy Day idején a McDonald’s minden BigMac árából két ausztrál dollárt (kb. 467 forintot) rászoruló gyerekeinek ajánlja fel. Így nem csak magukkal a szendvicsekkel segített, de az étteremhez befolyt összeg egy részét is jótékony célokra használják.

Sophia Begg nem értette a kritikákat, hiszen gyerekkora óta jótékonykodik

Hirdetések
Bár volt, aki dicsérte a lány nagylelkűségét, a 17 éves lányt sokan azzal vádolták, hogy az egészet csak új követők reményében csinálta. Volt, aki azt kifogásolta, hogy a lány a számlát mutogatta a videóban, más úgy gondolta, jobb lett volna, ha egyszerűen az összeget egyben átadja egy szervezetnek.

TikTok

No Description

Sophia reagált a vádakra, kiemelve, azért nem az egyösszegű felajánlást választotta, mert így egyszerre két szervezetnek tudott segíteni. Emellett azt mondta, nem érti, miért kritizálják, hiszen már kiskora óta segít a rászorulóknak. Elmondása szerint hatévesen egy jótékonysági műsor miatt leborotválta a haját, minden héten ajánlott fel ételt és tejet, illetve a ruháit is gyakran eladja, és a befolyt összeget rászorulóknak adja.
Kapcsolódó cikk
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: email

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet