A Trónok harca sztárja, Sophie Turner alakíthatja Boy George-ot a készülő életrajzi filmben?

Sophie Turner készen áll arra, hogy a Boy George életrajzi filmben a zenész fiatalkori alteregóját alakítsa.

Hollywood belehúzott az életrajzi filmek gyártásába, miután a Bohém rapszódia meghódította a világot.

boy george sophie turner játsza az életrejzi filmben Twitter
Boy George / Fotó: Twitter

A Boy George életét feldolgozó filmben a zenész felemelkedését és a sikerhez vezető útját követhetjük nyomon a ’80-as években, és Sophie Turner lehet az egyik potenciális jelölt a fiatalkori George megformálására, írja a DesignTaxi.

A Sacha Gervasi által megrendezésre kerülő filmet májusban jelentették be. A rendező elmondta, hogy akik a nyolcvanas években látogatták a londoni klubokat tudták, hogy George előbb-utóbb sztár lesz, hiszen mindenhol ott volt.

Újabb ikonikus énekesről készül életrajzi film, most Boy George kerül a filmvászonra

Az MGM filmstúdió döntött úgy, hogy életrajzi filmet készít az ikonikus énekes, Boy George életrajza alapján, Sacha Gervasi író-rendezővel az élen. A produceri széket a Creed I.&II. filmeket is készítő Kevin King és Paul Kemsley foglalják el. Boy George a legújabb szupersztár, akinek az életét filmben dolgozzák fel.

Boy George úgy nyilatkozott, hogy odáig lenne, ha a Sophie Turner alakítaná a fiatalkori énjét. Elmondta, hogy sokan biztosan nem értenek ezzel egyet, hiszen Turner mégiscsak nő, de ő szeretett volna 17 évesen olyan lenni, mint ő.

No Title

Dude. pic.twitter.com/oRSysPGGdQ

A két színész hasonlósága szokatlan, főleg ha egymás mellé tesszük a fényképeiket. Turner is megszólalt ezzel kapcsolatban és azt mondta, hogy nem szégyelli, hogy az énekest játssza.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Kész vagyok bármire[/perfectpullquote]

– írta a Twitteren Turner.

Nincs mindenki elragadtatva az ötlettől, hogy Turner játssza az ifjú George-ot. A Good Monrning Britain házgazdája egyenesen nevetségesnek nevezte, hogy egy lány alakítsa George-ot. Feltette a kérdést, hogy miért kéne erőltetni ezt az ostobaságot, hiszen egy férfinak mégiscsak jobban passzolna a fiatal George szerepe.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból