Hiába kérték a South Park elkaszálását, még három évadot rendeltek be

A South Park legutóbbi évadának vége elég humorosra sikeredett. A készítők ugyanis felhívásokban kérték a sorozat elkaszálását. A Comedy Central viszont bejelentette: még három évad biztosan várható.

Három évad biztosan várható a South Park sorozat folytatásaként, amelyet maga a forgalmazó, a Comedy Central erősített meg csütörtökön, írja a Variety.

south park 22 évad south park 23 évad comedy central south park sorozat
South Park sorozat / Fotó: Comedy Central

Noha a legutóbbi évadban a készítők a részek végén elhelyezett felhívásokban kérték, hogy szüntessék meg a sorozatot. Számos rajongó úgy értelmezte mindezt, hogy Matt Stone és Trey Parker – a készítők – így könyörögtek a szabadon engedésükért.

Egy új sorozat, amelyben medúzák kísértik a sivatagot – Love, Death and Robots

Főként a Black Mirror, True Detective vagy épp a Philip K. Dick műveire épülő Electric Dreams az utóbbi időben szerencsésen kitaposták a részenként vagy évadonként új sztorival előálló antológiasorozatok útját. Így nem meglepő, hogy a Netflix égisze alatt érkező Love, Death and Robots is ezt a történetmesélési formátumot választotta.

Mint kiderült, nem erről van szó. A készítők így mutattak fricskát a hashtagforradalmároknak, akik különféle, általában elég nevetséges dolgokon felháborodva kelnek ki valamilyen cég vagy szolgáltatás ellen a közösségi felületeken.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Nagyon úgy néz ki, kudarcot vallottak azok a próbálkozásaink, hogy elkaszáltassuk a saját műsorunkat. Szerencsére imádjuk a Comedy Centralt, Kent Altermant [a Comedy Central elnöke – a szerk.] és a csapatunkat is. Az elkövetkezendő években újabb és újabb lehetőségeket keresünk majd arra, hogy elkaszálják a műsorunkat[/perfectpullquote]

– írták a meghosszabbításról szóló közleményükben a készítők.

south park sorozat készítői matt stone trey parker
Matt Stone (b) és Trey Parker (j), a South Park sorozat készítői / Fotó: Shutterstock

A pár évaddal ezelőtt alapos ráncfelvarráson átesett sorozat következő szezonja szeptember 25-én indul.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból